Sunday, March 13, 2016

Catfight

Takana on pitkä ja väsyttävä viikko, johon kuului kiirettä töissä, kuntotesti ja neljän päivän migreeni. Lopputuloksena oli todella kova väsymys. Olisin halunnut useana iltana päivittää blogia, mutta uni vei voiton. Nyt sain onneksi sen verran aikaiseksi, että kuvasin päivän meikin.

Meikkipohjana olen nyt muutaman kerran kokeillut Misshan Magic Cushion -bb voidetta. Sävy 21 on hiukan liian tumma, joten lisäsin tuohon tyynymeikkivoiteeseen muutaman pisaran The Body Shopin meikkivoiteenvaalentajaa ja sen jälkeen sävy oli oikein mainio.
Huulilla on Urban Decayn ihastuttava Revolution Lipstick sävyssä 'Catfight'. Tämä on jotain punaisen ja pinkin välimaastosta. Erittäin kaunis ja pirtsakka sävy. Tykkään todella paljon näiden UD:n punien koostumuksesta. Puna tuntuu levittäessä jollain tapaa tahmealta, joten se tarttuu hyvin huuliin ja pysyy erittäin hyvin.
Muuten olo on ollut koko päivän niin kuin harmaalla Possu -kissallamme. En olisi jaksanut herätä tänään ollenkaan. Kissat eivät normaalisti pääse makuuhuoneeseen, mutta tänä aamuna päästin kummatkin makoilemaan unisten ihmisten kanssa. Hetken jaksoi olla kivaa, mutta sitten oli paljon jännempää mennä nukkumaan sängyn alle...
Kissat ovat myös nauttineet auringosta ihan valtavasti. Kaksikko lököilee ikkunalaudalla taju kankaalla auringon lämmittäessä. Itse en välitä kevätauringosta yhtään. Se tietää liian usein toistuvia migreenejä ja väsymystä.

Toivottavasti tulevalla viikolla saisin lisää puhtia ja blogi päivittyisi taas useampaan otteeseen.
In English:
It's been a long week. Stressful week at work and 4 days worth of migraine. Not good. I wanted to update my blog, but sleep won this time around. Today I had the energy to take pictures of today's look. I was wearing Urban Decay's wonderful 'Catfight' lipstick. Very beautiful pink-red lipstick.

6 comments:

 1. Huulipuna on tosi kaunis, itseasiassa näyttää tosi keväiseltä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on tosi kiva. Arvoin ihan ikuisuuden UD:n ständillä, kun mietin, minkä huulipunan ostan. Tämän sävyistä en entuudestaan omista. Sopii sävynä varmasti aika monelle, tässä on kylmää ja lämmintä punaista mukana. :)

   Delete
 2. Ihanat kisulit <3 huulipuna on tosi kauniin värinen ja sopii hyvin vähän kevyempään silmämeikkiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On ne välillä ihan hauskoja otuksia. :)
   Tämän huulipunan kanssa en halua liian tummaa tai värikästä silmämeikkiä. Tähän sopii kivasti tällaiset neutraalit sävyt.

   Delete
 3. Kevät on ihana joo, ja kiva kun tulee, mutta mulla kanssa toi valon lisääntyminen on tuskaa silmille. Aurinko paistaa vielä suht matalalta, joten aurinkolasit on ihan must ellei halua olla sokea ja migreenissä koko ajan.

  Todella kaunis huulipunasävy ja kaunis meikki! Niin ja ihanat kissat! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kevät ei ole koskaan ollut lemppari vuodenaika. Tykkään syksystä. Kevät on aina myös muistutus siitä, että kohta alkaa järjetön kiire ja stressi töissä. Tuo kaikki + migreeni on todella tympeä yhdistelmä.

   Ja kiitos. :) Kissat kiittävät ehkä myös, mutta ovat tälläkin hetkellä täydessä unessa. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...