Sunday, March 27, 2016

Huulipuna = Eyeliner?

En ole koskaan ollut kovin kaavoihin kangistunut meikkaaja. Tätä jippoa en ole kuitenkaan ennen kokeillut. Luin In This Part Of Town -blogin Liisan kokeilusta, jossa hän käytti nestemäistä huulipunaa silmänrajauksena. Se näytti ihan pirun hyvältä, joten ei kun kokeiluun. Minulla on ColourPopilta pari nestemäistä mattapunaa ja upean punainen Creeper oli täydellinen tähän tehtävään. En tiedä, onko näitten mattapunien käyttämisessä silmien lähellä mitään vaaraa, mutta itselläni ei tullut mitään outoja reaktioita. En silti suosittele ihan varauksetta.

Rajaus oli ihan mielettömän helppo tehdä. Käytin ohutta rajaussivellintä. Puna levittyi luomelle erittäin pehmeästi, eikä se tuntunut iholla yhtään miltään. Rajaus myös pysyi odotusten mukaisesti ihan täydellisenä koko illan. Poistamiseen käytin vedenkestävänmeikin poistoainetta ja punainen rajaus lähti yllättävän helposti pois.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow primer

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- Urban Decay: Password, Combust, Black Market & Thirteen

Eyeliner/Mascara:
- ColourPop: Creeper Ultra Matte Lip
Missha: Power Fix Mascara
Estee Lauder: Sumptuous Infinite
Muu meikki oli hyvin hillitty. Minun oli ensin tarkoitus tehdä kiva, värikäs pääsiäismeikki, mutta jotenkin lopputulos oli, noh, harmaa. Olin illalla ensimmäistä kertaa elämässäni dj:nä läheisessä baarissa ja iltaa varten lisäsin meikkiin harmaat huulet (Meltin Space Cake). Ja kynsille taas Essien violetin harmaan Petal Pushers -kynsilakan.
Minun pitäisi päästä kampaajalle leikkauttamaan noita hapsottavia latvoja. Testasin myös todella pitkästä aikaa keskijakausta, joka tuntui vähän oudolta pitkän tauon jälkeen.. Ennenhän hiukseni olivat aina joko keskijakauksella tai kiinni. Kasvomeikistä ei sen ihmeempää. Meikkivoiteena Estee Lauderin DW 1C0 Shell, poskipunana MACin Blooming ja huulilla Lumenen huulipunakynä, jonka nimi on kulunut irti.
In English:
I've done some weird looking looks etc. but I've never used lipstick as an eyeliner. And not every lipstick works. I have couple of ColourPop's Ultra Matte Lips and the shade 'Creeper' was perfect for this job. It was super easy to apply with a thin eyeliner brush and it stayed put the whole night. 
I wouldn't recommend this to everyone, because some might get unwanted reactions, but my eyes were very happy with this. 

1 comment:

  1. Upeat rajaukset ja upea meikki, Liisan vinkki oli kyllä ihan huippu. Ainahan näiden kokeilujen kanssa kannattaa olla varovainen.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...