Thursday, March 17, 2016

The Grand Empress & 10 Shades of Purple

Tänään mentiin sekä meikissä että hiuksissa violetin sävyillä. Hiuksista ei pitänyt tulla ihan noin vaaleanvioletti, mutta eipä tuo haittaa. Ihan kiva hattara. Olin miettinyt jo valmiiksi yhden luomivärin, jota haluan käyttää meikissä: Notoriously Morbidin 'The Grand Empress'. Se on hyvin samanlainen Fyrinnaen 'Mephiston' kanssa. Kummassakin on sininen pohjaväri ja seassa on paljon punaista hohdetta. Fyrinnaen sävy on ehkä asteen verran näyttävämpi, mutta The Grand Empress on helpompi työstää. Pohjustajana käytin Fyrinnaen Pixie Epoxya.
 Primer:
- UDPP
- Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Inglot: DS494 (purple with shimmer)
Notoriously Morbid: The Grand Empress
- Grimas: 681 (plum)
- MAC: Vellum
- MAC: Pink Opal pigment

Eyeliner/Mascara:
- Milani: liquid eyeliner
- Missha: Power Fix Mascara
- Estee Lauder: Sumptuous Infinite
En olekaan hetkeen tehnyt näitä tummia, mutta värikkäitä meikkejä. Uusi hiustenväri vaikuttaa yllättävän paljon varsinkin silmämeikin sopivuuteen. Tällä granny-tukalla en ole tuntenut turkooseja kovinkaan omakseni vaan päädyn helposti ruskean, punaisen ja violetin sävyihin.
Kasvoilla oli jälleen yhdistelmä Revlon Colorstay 110 + Lumenen Matt Control 0. Poskilla on varjostuksena MACin Taupe ja poskipunana Milanin Romantic Rose. Huulilla on Colourpopin huultenrajaus Lumiere ja huulipuna on Artdecon 486. Mukavan tasapainoinen kokonaisuus.
In English:
I spent my day off wearing different shades of purple. My hair wasn't supposed to be that purple, but I don't mind. It looks pretty cute. 
I wanted to use Notoriously Morbid's 'The Grand Empress' eyeshadow today. It's beautiful blue based shadow with lots of red shimmer. Fyrinnae's Mephisto is very much alike.

2 comments:

 1. Ihania violetin eri sävyjä mutta sun hiukset <3 et saa luopua niistä ikinä! Sopivat sulle erinomaisen hyvin ja pehmentävät ilmettä todella nuorekkaan näköiseksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. <3
   Luulen, että harmaan eri sävyissä pysytään. Tämä on tuntunut omalta, eikä sävytteiden kanssa leikkiminen ole tuntunut mitenkään työläältä. Pitää vaan varata aika kampaajalle, niin saisi latvoista muutaman sentin pois. Neljä värinpoistoa oli nähtävästi tarpeeksi näille hiuksille. ;)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...