Wednesday, August 3, 2016

Valon taika - Magical Forest

Metsäkuvauksien lopputulos on aivan huikea. Iso osa kuvista otettiin laskevan ilta-auringon säteissä. Aina yhtä mahtava Markus/fotoni.org sai kuviin jotain taianomaista juuri tuon pehmeän valon avulla. Saimme olla yllättävän rauhassa ötököiltä, mutta muurahaisilla oli melkomoisia valtateitä joka puolella, joita yritimme väistellä.

Minulla oli taas tapani mukaan todella käytännölliset ulkoiluvaatteet päällä. Sain vuoden jumituksen jälkeen vihdoin uuden korsetin valmiiksi. Olen siitä ihan valtavan tyytyväinen. Minulla on ollut jo todella pitkään ajatuksissa tällaiset pastellisävyiset vaatteet kuvauksiin. Onneksi tämä haave vihdoin toteutui.
- dress: Seppälä/DIY
- corset: by me
- necklace: H&M
- bra: Marie Melli
- hair piece: DIY
Osa kuvista otettiin mekon kanssa ja toiset ilman. Mekko on itse koottu. Alunperin oli olemassa vain alennuksesta ostettu tosi kasari kotelomekko, johon ompelin pikaisesti helman kiinni. Yllättävän toimiva ratkaisu. Toinen ei-niin-toimiva ratkaisu oli tepastella loppukuvauksissa 12cm koroissa pehmeällä sammaleella.
Yritin jälleen taiteilla hiuksiin kiharoita suoristusraudan avulla. Lopputulos oli jo parempi. Hiusten väri oli myös erittäin mieleinen, juuri sopivan harmaa.
Meikkiä piti miettiä vähän pidempään. Päädyin tällä kertaa korostamaan huulia ja pidin silmämeikin melko neutraalina. Huulilla on ColourPopin 'Poppin' mattex -huulipuna ja silmissä MAC Burgundy x Nine -paletin sävyjä. Irtoripset ovat Ardellin Demi Wispies. Mutta nyt täytyy sanoa, että Ardellin lateksiton ripsiliima ei pelitä. Sain korjata ripsiä pari kertaa jo ennen lähtöä, eivätkä ne silti pysyneet. Mur.
Epäonni silmämeikin kanssa ei päättynyt tekoripsien pysymiseen, vaan allergian takia oikea silmä alkoi vuotamaan heti, kun pääsimme metsään. Kuvausten jälkeen koko alarajaus ja myös osa ylärajauksesta oli pyyhkiytynyt kokonaan pois. Onneksi tämä ei erotu kuvista.
Kasvoilla oli Estee Lauderin Double Wear 1C0 Shell. Nyt jälkikäteen kuvia katsoessa, olisin voinut lisätä hohtoa reippaasti kasvoille, mutta ensi kerralla sitten. Varjostukset tein NYXin Taupe -poskipunalla. Itse pidin meikistä ihan valtavan paljon.

17 comments:

 1. Aivan mielettömän upeita kuvia! <3 Ja kaunis malli.

  ReplyDelete
 2. NO VAU mitä kuvia, upeus <33

  ReplyDelete
 3. Ihan mielettömän upeita kuvia! Upea malli :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tykkään itsekin näistä kuvista ihan mielettömän paljon. :)

   Delete
 4. Wau mikä kaunotar ❤️ upea meikki!!

  ReplyDelete
 5. Huomasinkin nämä jo eilen Markuksen sivuilla, ja kyllä todella onnistuneita kuvia kaikki! Ihana tuo valo. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Valo tuo kuviin todella paljon tunnelmaa. Itse en kuvatessa osannut arvata yhtään, miltä lopputulos näyttää.

   Delete
 6. Jösses miten upeita kuvia! Ihana Suomen luonto ja kaunis malli.

  ReplyDelete
 7. Wow, gorgeous photos! Also, awesome job on the corset, it is gorgeous!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! I'm really happy with the corset. It's much stiffer than I've used to in the last years, but it looks good, so I'm up for it. ;)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...