Wednesday, March 2, 2016

Estée Lauder: Double Wear 1C0 & 1N1 swatches - sävyvertailua

Lupailinkin aiemmin vertailua näiden Estee Lauderin Double Wear -meikkivoiteiden sävyistä. Minulla on ollut jo aiemmin käytössä sävy 1N1 (silloin nimeltään Ecru ja nyt nimi on Ivory Nude). Sen ongelma on ollut aina siinä, että se on ollut aavistuksen tumma. Tiesin tuosta vaaleimmasta 1C0 Shell -sävystä, mutta Suomesta sitä ei tietenkään saa. Omani sain onneksi tilattua Feelunique verkkokaupasta.
Kasvojeni iho ei ole paras tapa demonstroida sävyjen sopivuutta, koska kasvoni ovat melkein pari astetta tummemmat (ja punaisemmat) kuin muu kroppa. Ero meikkivoiteiden sävyissä näkyy kuitenkin selvästi. 1C0 sulautuu kaulan väriin paljon paremmin, kun taas pelkästään kasvoja ajatellen 1N1 on ihan sopivan sävyinen. Juuri tuosta kasvojen punoituksesta johtuen meikkivoiteiden sävyero kasvoillani ei ole hurja, mutta jos taas iho on tasaisen kalpea, niin 1N1 on varmasti liian tumma ja kellertävä.
Tässäpä teille naamakuvia riittämiin. Meikkivoiteen peittävyys on erittäin hyvä. Yhdessäkään kuvassa ei ole lisätty kuin meikkivoidetta. Tämä on varmasti monelle ihan liian paksu ja peittävä pohja, mutta meille rasvoittuvan ja/tai punoittavan ihon omaaville aivan mahtava tuote. Meikkivoiteen kesto joutui tosiaan tulikokeeseen viikonloppuna, kun päätin, että aamulla tehdyn meikin täytyy kestää kaupungilla hengailu ja klubiolosuhteet myöhään yöhön. Double Wear selviytyi tästä kokeesta erittäin hyvin.
Ilman meikkivoidetta ja 1C0 levitetty koko kasvoille.
In English:
Here are some comparison pictures of Estee Lauder's Double Wear foundation shades 1C0 Shell and 1N1 Ivory Nude. On my face the difference isn't that huge 'cause I have so much redness on my skin. But for someone who's pale all around 1C0 is definitely better. 

I put the foundation to the test last weekend. I put on my makeup around 10 in the morning and decided that it must last the whole day and evening club as well. And it did. I'm quite impressed. 

7 comments:

 1. Olen suunnitellut ostavani seuraavaksi meikkivoiteekseni Double Wearin. Omituista, ettei Suomesta saa vaaleinta sävyä. Luulenpa että minunkin täytyy turvautua Feeluniqueen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kun aikoinani luin tästä vaaleimmasta sävystä, sain sen käsityksen, että se on jotenkin exclusive-sävy. Ja nähtävästi Suomessa myydään selkeästi eniten sellaisia medium-sävyisiä meikkivoiteita (tosin voi olla, että moni käyttää liian tummaa meikkivoidetta). Olisi se silti ihan kiva, jos tämä yksi sävy voitaisiin tuoda myös tänne...
   Onneksi on edes yksi paikka, josta tuota sävyä saa. :)

   Delete
 2. On kyllä mahtava peitto, tykkäsin tästä parikymppisenä kun ihoni oli rasvoittuvampi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä on hurjan hyvä peittävyys ja siitä huolimatta omalla ihollani lopputulos on melko luonnollisen näköinen. :)

   Delete
 3. Hei :) I think that 1C0 suits you the best, cause the 1N1 is too yellow. Anyways, did you know, that the MAC Pump does fit into these bottles?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi. :) Yes, I think someone told me that MAC pumps work, but I totally forgot about it. (And I still think that Estee Lauder should do something about the missing pump..)

   Delete
 4. Thank you for great swatches, helped me to decide! I am also little too dark/yellow with 1n1, so trying 1c0 is my last chance. Too Faced in Snow is my good match, but cannot beat ELDW's staying power.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...