Sunday, March 30, 2014

Rebel, Rebel

"Rebel Rebel, you've torn your dress
Rebel Rebel, your face is a mess
Rebel Rebel, how could they know?
Hot tramp, I love you so!"
- David Bowie: Rebel Rebel -

Ostin MACin Rebel -huulipunan itselleni synttärilahjaksi. Olen pohtinut tämän hankkimista jo tovin ja ajattelin, että nyt voisi olla aika. MACin myyjä oli samaa mieltä kanssani. :)

I bought MAC's Rebel lipstick as a birthday gift for myself. I've thinking about getting this for a long time and I thought it was time.
Rebel on ihana, tumma marjanpunainen huulipuna, jossa on Satin -koostumus. Huulipuna on unelman helppo levittää huulille ja koostumus on todella miellyttävä ja pigmenttinen.

Rebel is a lovely dark, berry shade lipstick with Satin finish. Easy to apply and lipstick is very pigmented and comfortable on the lips.
Tässä vielä tuoreen 33-vuotiaan koko kasvot. Täytyy kyllä sanoa, että en tunne itseäni näin vanhaksi. Ajattelin ensin lähteä käymään teellä ja kakulla jossain, mutta totesin, että jääkaapissa on eilisen juhlien jäljiltä vielä Sacher-kakkua (ei ollut ihan helpoin tehdä) ja teetä löytyy kaapista yhden kahvilan tarpeisiin, joten jäin sitten kotiin ja jatkan meikkikokoelmani kuvaamista.

Here's a face of a fresh 33-year-old. I must say I don't feel that old. I thought about going out for a cake. But I have some leftover cake and cupcakes from yesterday (and too much tea, anyways) so I decided to stay in and continue photographing my make up collection.
Tein myös melko historiallisen meikin. Huomaatte ehkä, että käytin tällä kertaa rajaukseen kynää enkä nestemäistä rajausta. Jälki on mukavan pehemeän näköinen, mutta pääsääntöisesti kaipaan sitä nestemäisen rajauksen tarkkaa jälkeä. Ja pienisilmäisenä kynät tahtovat olla liian "tilaavieviä". Mutta myönnän, että näyttää kivalta ja sopii tähän meikkiin kauniisti. Ehkä uskaltaudun tekemään näin muulloinkin. Mutta että minua harmittaa, miten kamalilta ripseni aina näyttävät kuvissa. Tänään olin oikein tyytyväinen ripsiini ennen kuin katsoin kuvat. Mutta minkäs teet, kun ripset ovat harvat ja ohuet.

This make up is quite historical. I used pencil for eyeliner. It looks very nice and soft, but usually I want my eyeliner to look nice and crisp. But I admit that this looks very nice and I try to use pencils more often in eye make up. 
Primer:
- Malu Wilz: Eyeshadow Base

Eye Shadows:
- Urban Decay: Shattered Palette
(Bleach, Minor Sin, Shakedown & Nameless)

Eyeliner/Mascara:
- Urban Decay: Zero
- Lancôme: Doll Eyes  
  Face:
- Revlon: Colorstay 110 Ivory
- Ben Nye: Translucent Powder
- e.l.f.: Cool Bronzer
- Urban Decay: Overexposed blush
- Urban Decay: Glint highlighter

Lips:
- MAC: Rebel 

5 comments:

 1. Rebel on ihana! Hankin sen vaihdossa blogikollegalta, mutten ole vielä testaillut sitä kunnolla. Pitäisi! Kaunis meikki ja kaunis sinä ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on varmaan aika nappisävy myös sulle. :) Tykkäsin kovasti tästä meikistä. Aamulla varmaan töihin samalla tyylillä.

   Delete
 2. No et kyllä näytä 33-vuotiaalta, mutta 30 onkin uus 20. :D Myöhäiset onnittelut. Puna on tosi upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Multa kysyttiin paperit tuossa pari viikkoa sitten Alkossa ja miesmyyjä totesi, että sinähän olet hyvin säilynyt. ;) Ja kiitos kaunis onnitteluista.

   Delete
 3. Rebel is one of my favourite MAC lipsticks.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...