Friday, March 6, 2015

MAC: Toledo

Tätä kokoelmaa tullaan varmasti näkemään paljon eri blogeissa. MAC julkaisi eilen Toledo -kokoelman Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Hypistellessäni kokoelman tuotteita MACin ständillä huomasin, että nämä värit ovat todella minua. Kaikki poskipunat ja huulipunat sopivat minulle. Samoin luomiväripalettien sävyt ovat ihan minun juttuni (jos tarvitsisin uusia luomivärejä). Harvoin tulee tällaista kokoelmaa vastaan. Tykkään myös pakkauksista jostain syystä. Ehkä tuo selkeä graafisuus vetoaa. Valkoiset pakkaukset ovat kivat, mutta nuo likaantuvat niin helposti. Huulipunahylsyä ei ole kovin kiva kantaa mukana muiden meikkien joukossa.
Kokoelmasta kotiutui siis poskipuna 'Kindergarten Red' (32e), huulipuna 'Oxblood' (22,50e) ja rajauskynä 'Chlorafill' (20e). Olisin voinut ostaa myös kaikki muutkin huulipunat. Erityisesti ihastuin 'Opera' -punaan, mutta kun minulla on niin monta punaista huulipunaa. Sinne jäi, eikä oikeastaan edes harmita.
'Kindergarten Red' on todella kaunis poskipuna. Minulla on jo ennestään myös tässä kokoelmassa julkaistu 'Azalea Blossom'. Tämän 'Red'in koostumus on hiukan kuiva, eikä se ole superpigmenttinen, mutta juuri siksi pidän tästä todella paljon. Saan tällä helposti todella luonnollisen punastuksen kasvoille. Ei tarvitse pelätä pelleposkia. Sävy on todella kaunis ja luonnollinen, vaikka näyttää paketissa aika hurjalta.
Sitten päästään siihen yllätyshankintaan. Tämän huulipunan piti olla se ainoa 'ei sitten ikinä tuota' - tuote. Jotenkin se kuitenkin houkutteli ja konsulenttien yllyttämänä kokeilin. Aika ysärihän tämä on. Menee rimaa hipoen hyvän maun tälle puolen. :) Jotain kiehtovaa tässä silti on. Rusehtava nude näyttää kauniin luonnolliselta huulilla ja tämä on mahtava pari räiskyvän violettien ja turkoosien silmämeikkien pariksi. Sinänsä ihan hauska, että jännitän tällaisten sävyjen käyttämistä ihan älyttömästi verrattuna esim. vihreisiin ja sinisiin huulipuniin...
Tässä aamuinen kuva meikistä, jossa käytin 'Kindergarten Red' -poskipunaa ja 'Oxblood' -huulipunaa (milloinkahan minä oppisin tekemään symmetrisen huulimeikin?). Kivan pehmeä kokonaisuus violetin silmämeikin kanssa.
'Chlorafill' on uskomattoman upean värinen. Ihan täydellinen limenvihreä. Koostumus on super hyvin levittyvä ja pigmenttinen, kuten muissakin Pearlglide -kynissä. Tätä en ole vielä ehtinyt kokeilemaan meikkiin, joten ajatuksia tulossa myöhemmin.
Sitten vielä nopeat swatchit tuotteista huonossa valossa.
In English:
MAC released Toledo collection yesterday here in Finland. I wasn't quite sure about it at first, but when I started to swatch the products I realised that the whole collection would suit me. That is quite rare. 

I got 'Kindergarten Red' blush, 'Oxblood' lipstick and Pearlglide eyeliner in 'Chlorafill'. I could've bought all the lipsticks, but as gorgeous as they are, I don't need another red lipstick in my life. 

2 comments:

  1. Limenvihreä kynä on niin herkku!

    ReplyDelete
  2. Pearlglide-kynät on parasta ikinä! Chlorafill oli pakkohankinta kesävelmuiluja silmälläpitäen! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...