Monday, March 23, 2015

Finds & Treasures of March - Maaliskuun aarteita

Sain tänään ihanan paketin tuolta Ameriikan maalta. Pyysin hyvää ystävääni toimimaan välittäjänä, koska tämä firma ei (vielä) toimita Suomeen. Kyseessä on aivan ihastuttava ColourPop. Tässä lähetyksessä oli 8 luomiväriä. Sävyjä on aivan valtava määrä, joten valitseminen oli todella vaikeaa. Luomivärit ovat vain 5$/, joten sekään ei helpottanut pohdintaa.

En malta odottaa, että pääsen leikkimään näillä, mutta ensin joudun odottamaan vähän kirkkaampaa ilmaa, että saan kunnolliset kuvat. #bloggerproblems
Sitten toisenlaisiin löytöihin. Muistan hyvin tuon YSL:n In Love Again -hajuveden. Sitä ei ole saanut pitkään aikaan enää mistään, mutta menin sattumalta pieneen kauneusliikkeeseen ja siellä oli poistohyllyssä yksi kappale tätä hajuvettä. Olin melko häkeltynyt, kun näin pakkauksen. On pari muuta hajuvettä, jotka olisin henkilökohtaisesti löytänyt tuolta vielä mieluummin, mutta en valita.

Toinen ostos samasta paikasta on tuo puuteri. Olen lukenut joskus näistä T.Leclerc'n puutereista ja käsittänyt, että ne ovat laadukkaita. Tällä tuotteella on ikää varmaan jonkun verran, mutta puuterit eivät mene juuri miksikään sinetöidyssä rasiassa. Tällä oli hintaa hurjat 0,50€, joten ei harmita, vaikka en voisi käyttääkään. Tuo rasia on aivan ihana. Puuteri on väriltään vaaleansinistä, joka tosin iholla häivyttyy värittömäksi.

Viimeisenä ainoa ostokseni Sokoksen 3+1 päiviltä. Olen kuullut tästä Neutrogenan kasvovoiteesta paljon hyvää ja ostin sen kokeiluun. Parin kokeilukerran jälkeen tykkään oikein paljon. Tuoksu on melko voimakas, mutta onneksi edes melko raikas ja häviää kasvoilta.
Tämä viimeinen saalis näyttää paremmalta kuin se todellisuudessa on. :) Nämä kaikki löytyivät kirpparilta. Inglotin paletit ovat tyhjiä ja ostin ne, koska nämä paletit on helpompi ottaa reissuun kuin ne magneettikantiset. Hintaa taisi olla 1e/kpl.

Tuo Guerlainin pullo tuolla takana on ihan hajuvesi. Kyseessä on 'La Petite Robe Noire Mon Eau Pour Le Voyage'. Lueskelin tuosta Fragranticasta ja tämä pakkaus on tehty nimenomaan matkustamista varten. Tuo näyttää ihan dödöpullolta. Huono puoli on siinä, että tästä ei näy läpi. Yritin hölskyttelemällä hieman arvioida, kuinka paljon hajuvettä on jäljellä. Arvioni on 1/3-1/4. Hintaa oli vain 5e, joten vaikka tuosta 75ml pullosta olisi vain 15-25ml jäljellä, niin aika hyvä diili.

In English:
My dear friend from US sent me eyeshadows from ColourPop as they don't ship here (yet). Now I need to wait until I get good pictures. 

Then I found YSL's discontinued In Love Again edt from a small, local beauty shop. I couldn't believe my eyes when I saw this. I also bought T.Leclerc's powder, which is probably quite old, but it cost only 0,50€. I love the jar.

Then I found those empty Inglot eyeshadow palettes from a flea market for 1€/piece. As well as that Guerlain's La Petite Robe Noire Mon Eau Pour Le Voyage edt. It's hard to say how much is left, but the bottle is 75ml and I assume there's at least 15-25ml left. I paid 5€, so it's more than fair price.

3 comments:

  1. Ää, olen ihan kade noista Colourpopin luomiväreistä! Mikähän siinä ulkomaille lähettämisessä on niin vaikeaa? Luulisi, että aina löytyy niitä, jotka maksaisivat vaikka vähän korkeampiakin postikuluja, jos saisivat tuollaisia ihanuuksia itselleen (tällähän en -tietenkään- tarkoita esim. itseäni, hihi)

    ReplyDelete
  2. Oih! In Love Again! Ainoa hajuvesi, jolle olen (tähän mennessä) menettänyt sieluni täysin!

    ReplyDelete
  3. Onpa hyviä löytöjä! :) Vaaleansininen puuteri kuulostaa jännältä ja ehdottoman kaunis rasia ainakin on.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...