Sunday, September 7, 2014

Velveteen Gender Bent Werewolf

Jotenkin taas päädyin tällaiseen turkoosi/ruskea-yhdistelmään. Kävin läpi pigmenttisampleja ja otin melko randomilla Fyrinnaen turkoosin Gender Bent -luomivärin ja sille kaveriksi Velveteen Werewolfin.
 Primer:
- Malu Wilz: Eyeshadow Base
- Milani: Almond Cream Shadow Eyez

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Fyrinnae: Gender Bent (vivid turquoise)
- Fyrinnae: Velveteen Werewolf (greenish brown)
- MAC: Vanilla pigment

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Estee Lauder: Sumptuous Extreme
 Kasvoille kokeilin jonkun tilauksen mukana tullutta TonyMoly:n BCDATION SPF30 PA++ voidetta, joka kertoo olevansa BB- ja CC-voide ja meikkivoide samassa. Huh. Aika kivan tuntuinen ja sopivan pigmenttinen kyllä, mutta hieman liian tumma ja todella voimakkaasti hajustettu.
In English:
Hopefully you're not tired of my turquoise looks yet. I hadn't planned this look at all. I just went through my pigment samples and picked these two by random. Fyrinnae's Gender Bent is a lovely vivid turquoise and Velveteen Werewolf is a complex greenish brown shade. 

11 comments:

 1. Aivan ihana yhdistelmä! Pitääkin kokeilla samankaltaista itsekkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti. :) Näyttää tosi kivalta yhdistelmältä, nyt kun katsoo kuvia uudestaan.

   Delete
 2. Nää sun meikit on niin ihania, odotan aina kielipitkällä, milloin ilmestyy uusi. Itsellä, kun on niin pliisu meikkausvaihe menossa tällä hetkellä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä odotan itsekin mielenkiinnolla, millaisella meikillä lähden liikkeelle. ;) Mulla on onneksi ollut hyvä inspiraatiovaihe meikkien kanssa. Katsotaan, mitä tänään tapahtuu.

   Delete
  2. Hih, hyvä, että on itsellesikin joka kerran yllätys! :p

   Delete
 3. Onpa ihana yhdistelmä! Itsekin tykkään turkoosista kovasti, mutta vuodenajat vaikuttaa niin vahvasti mun meikkeihin, että turkoosi jää enemmän kevääseen ja kesään. Tosin tällaisellä yhdistelmällä voisin kokeilla sitä syksylläkin :) Mulla on nyt ruskea vaihe päällä, tosin iltameikissä voin käyttää sähkönsinistä, kultaa, vihertävää, purppuraa tai harmaata/hopeaa. Violettikin on tullut taas pitkästä aikaa kuvioihin ;)

  MS / Beauty Highlights

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla luomivärien sävyt menevät myös kausittain, mutta välillä tuleekin käytettyä jotain ihan päinvastaista. :) Turkooseissa on ihanasti eri sävyjä ja tummuusasteita, joista jotkut sopivat kesään ja toiset syksyyn.

   Syksyllä huomaan käyttäväni myös paljon ruskeaa. Ja vapaapäivinä punaista, viininpunaista ja violettia.

   Delete
 4. Hieno silmämeikki ja hauskoja nimiä noilla Fyrinnae-sävyillä. :D Turkoosi ja ruskea sopii mun mielestä hyvin yhteen (vaikka en oo kokeillukaan silmämeikissä).

  ReplyDelete
 5. I think the turquoise looks beautiful with your skin tone!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...