Friday, August 8, 2014

Return of the Blue Spider

No niin, nyt sitten meikki, jossa yhdistyy kaksi ehdotonta lempiväriäni: turkoosi ja violetti. En enää edes muista, milloin meikki on tehty, joten myös käyttämäni tuotteet ovat melko hämärän peitossa. Villi veikkaus on, että liikkuvalla luomella on Urban Decay:n Ammo -paletista vaaleanturkoosi 'Shattered'. Violetit ovat Inglotilta (mielestäni Inglot tekee parhaat violetit; niissä on pigmenttiä ja sävyjä löytyy todella paljon).
Ripsiväriksi valitsin Maybellinen Colossal Color Shock Mascaran sävyssä 'Electric Teal'. Edelleen aivan ihana ja oikeasti näkyy ripsistä. Mietin tässä, että miltähän punainen ripsiväri näyttäisi? Hmmm, sellainen pitäisi löytää jostain. :)
In English:
This time turquoise combined with my other favorite shade: purple. I also wanted to use Maybelline's wonderful Colossal Color Shock Mascara 'Electric Teal'. It's really intense and gives volume. The light turquoise eyeshadow is from Urban Decay's Ammo palette. And the purples are from Inglot. In my opinion, Inglot makes the best purples.   

12 comments:

 1. Aivan UPEA meikki! Ihana väriyhdistelmä ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitäisi vaan alkaa käymään läpi eri luomiväriyhdistelmiä, niin löytyisi varmaan kivoja ja erikoisia komboja. :) Nyt vaan tuntuu, että tosi monta eri vaihtoehtoa on jo tullut käytyä läpi.

   Delete
 2. On kyllä hieno! Minäkin tykkään violetista ja turkoosista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ajattelinkin, että tämä meikki saattaa olla sun juttu. :) Ja onneksi nämä värit käyvät yhteen niin herkullisesti.

   Delete
 3. Oho, olisin halunnut nähdä tästä ehkä sellaisen kokonaamakuvan, sen perusteella osaisin sanoa olisinko jäänyt tuijottamaan tätä vai en ihan naamatusten... Mahtavat värit joka tapauksessa, sininen ripsiväri on vaan yleensä suhteellisen helposti erottuva ja erikoinen. Ja toimii hämmentävän usein. (Paitsi ehkä silloin kun joskus teininä sitä kokeilin, köh.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olisin itsekin halunnut nähdä, millainen mun muu naama oli tuona päivänä. ;) En vaan ollut tallentanut kameraan. Ja joo, sininen ripsiväri kirkuu kasaria, mutta menee sit kuitenkin tosi kivasti meikkeihin näyttämättä törkeältä.

   Delete
  2. Stargazerilla tosiaan on ja se on mageen punanen, näkyy hyvin, kun laittaa vaan valkoista pohjustajaa alle. Ehkä hieman verinen lopputulos, mut just siisti! Netistä löytyy muutamia kuvia.

   Delete
  3. Taitaa Stargazerille lähteä tilaus. :) Taidan tilata samalla sen punaisen rajauksen.

   Delete
 4. Upea meikki, mä olen varma, että punainen ripsari sopisi sulle erinomaisesti. Onkohan millään markettimerkillä? Diorilla ainakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Diorilla taitaa olla vaan pinkki. Sellaistakin on tullut kokeiltua ja oli kiva, mutta sellainen oikein kunnon paloautonpunainen olisi aika cool. Ehkä Kryolanilla tai Stargazerilla voisi olla. Tosin en tiedä, olisiko lopputuloksena sellaiset verisen näköiset ripset... ;)

   Delete
 5. Hienoja meikkejä osaat tehdä. Sensaisti kirjoitti oranssista ripsarista viikko sitten?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Se oranssi on ihan kiva, mutta punainen olisi vieläkin siistimpi. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...