Wednesday, March 18, 2015

Missha: Power Fix Mascara - love, love love

Tämä tuote on ehdottomasti suosikkini Misshan tilauksesta. Tämä toimii juuri niin kuin lupaa ja ehkä vielä vähän paremmin. Meni heti HG-osastolle. 'Power Fix Mascara' on ripsivärin pohjustus- (ja myös päällys) tuote. Hintaa tällä on 8e ja tuotetta on 4,2g.

Tuote lupaa pitää ripset taivutettuina koko päivän. Tähän voin yhtyä ihan 100%. Tuote lupaa myös tuuheuttaa, mutta se on ehkä enemmänkin kiinni käytetystä ripsiväristä. Power Fix Mascara on melkein väritön tuote, jota levitetään ripsiin taivutusten jälkeen aivan kuten ripsarikin. Itse olen antanut Power Fixin hetken kuivahtaa ennen varsinaisen ripsivärin levittämistä.
Power Fix lupaa tehdä ripsiväristä vedenkestävän, kun ainetta levittää vielä ripsivärin päälle. Tätä en ole itse vielä kokeillut, mutta en ole myöskään kokenut siihen tarvetta. Joku kerta testaan varmasti.

Alla olevassa kuvasarjassa näette melkein vastaheränneet silmät. :)
- Ensimmäisessä kuvassa ripset ihan luonnontilassa, eli niitä ei oikeastaan näy ollenkaan.
- Toisessa kuvassa ripset on taivutettu ja nyt ne näkyvät jo ihan nätisti.
- Alimmassa ripsiin on ensin levitetty Power Fix ja sen jälkeen Estee Lauderin Sumptuous Extreme mascaraa. Ero ensimmäiseen kuvaan on melkoinen ainakin itselleni.
Minun ongelmani ripsien kanssa on se, että ne ovat suht pitkät, mutta hennot. Eikä noita ripsiä ole todellakaan liikaa. Vesiliukoiset ripsarit eivät pidä taivutuksia, mutta vedenkestävät ovat ihan liian työläitä poistaa joka päivä, eivätkä yleensä tuuheuta tarpeeksi. Tämä tuote onkin vastaus tähän ongelmaan. Taivutukset pysyvät, mutta poistaminen ei ole työn ja tuskan takana (paketissa suositellaan kyllä vedenkestävän ripsarin puhdistusainetta).
Sitten vähän vertailukuvia vielä. Eli yllä olevassa kuvassa ripset on taivutettu ja niihin on levitetty Power Fixiä. Jos meikkaisin hyvin kevyesti, voisin käyttää pelkästään tuota Fixiä. Siitä ei jää ainakaan omaan silmään mitään valkoista, eikä siinä ole kuituja mukana.

Sitten alla oleviin kuviin. Ensimmäisessä on Power Fix + Estee Lauder Sumptuous Extreme (joka alkaa kuivahtaa). Älkää välittäkö sotkuista; halusin vain demonstroida, miten paljon paremmalta ripset näyttävät tuon pohjustuksen kanssa.

Alemmassa kuvassa on taas sama Estee Lauderin ripsari levitetty vain taivutettuihin ripsiin. Ei niin nätti näky. Minun ripseni menevät normaalisti ihan sikin sokin, mutta siihenkin tuo Power Fix on auttanut todella kivasti. Jee, jee! Eli tätä tulen käyttämään tulevaisuudessa paljon. Hintakaan ei hirvitä, joten tätä pitää olla aina varastossa.
 versus
In English:
I've found another HG product. My eyelashes are quite long, but very thin. Normal mascaras won't hold the curl and the waterproof mascaras are difficult to remove. Missha's Power Fix Mascara is an answer to my problems. It holds the curl and keeps the mascara smudge free. So win-win.

This costs 8 euros here, so it can't be much more anywhere else. I totally recommend this. 

6 comments:

 1. Kiinnostuin, toi ominaisuus, että pitää ripset taivutettuina koko päivän on itselleni erittäin tervetullut. Useat pohjustajat suoristaa mun ripset. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse olen kokeillut vain e.l.f.:in pohjustajaa ja siitä ei ollut kyllä oikein mitään hyötyä.
   Tätä kannattaa kokeilla ja myös tuota alla suositeltua Majolica Majorcaa. Olen lukenut siitä paljon hyvää.

   Delete
 2. Kuulostaa mielenkiintoiselta, minulla kun on piikkisuorat ripset :( Toinen hyvä tuote on Shiseidon Majolica Majorca Lash Bone, johon ei itse asiassa edes tarvita ripsiväriä, vaikken aluksi ollutkaan uskoa koko asiaa. Kestää kesällä vedenkin ihan hyvin ja on luonnollisen näköinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen lukenut aika paljon tuosta Majolicasta, mutta en vaan jostain syystä ole saanut aikaiseksi kokeilla. Pitää sekin testata. Hyvä, kun muistutit. :)
   Onneksi nuo aasialaiset osaa nämä ripsituotteet, kun siellä monilla on todella suorat ripset.

   Delete
 3. Replies
  1. Suosittelen lämpimästi. Itselläni ei ole ollut mitään huonoa sanottavaa. Tosin en tiedä, kuinka pitkään tämä kestää käytössä, mutta eiköhän se riitä ainakin 3kk.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...