Tuesday, March 17, 2015

Teal & Nude

Minun meikeistäni huomaa, että ulkona on valoa, koska olen ottanut taas turkoosit/vedenvihreät mukaan silmämeikkeihin. Turkoosit ovat ihanan piristäviä ja hieman murrettuna ne sopivat kivasti arkimeikkeihinkin.  Loppuvuodesta ostamani Geek Chic -luomivärit ovat jääneet harmittavan vähälle käytölle, joten kaivoin laatikosta 'Bigger on the Inside' -sävyn. Se on ihana yhdistelmä turkoosia ja kultaa (tosin tässä on glitteriä, joka pölisee pitkin kasvoja). Yhdistin tämän ruskean kanssa (Fyrinnae: Velveteen Werewolf) ja lopputulos on ihanan neutraali, mutta suht intensiivinen. Ja sopii erittäin kivasti vihreiden silmien pariksi.
Kun katsoin kuvia, niin totesin itselleni, että jopas iho näyttää kivalta. Tämä ei todellisuudessa kestänyt kauaa; työpäivän aikana leuan iho muuttui kuivan repaleiseksi. Tuo ulkona leijaileva kammottava katupöly nähtävästi aiheuttaa myös iholle hallaa.

Huulilla on jotain vähän oudompaa. Nudea! Minulla on ollut MACin 'Faux' huulipuna jo hetken, mutta en oikein osaa tarttua siihen. Se on kaunis, hieman tummempi nude, joka taittaa vähän malvaan. Laitoin päälle vielä vähän kiiltoa, joka näyttää myös kivalta. En vaan oikein osaa olla vaaleilla huulilla ja katselin itseäni töissä peilistä vähän väliä, kun pelkäsin, että huulista tuli liian aikuisviihdetähti-henkiset (tosin sitten olisi pitänyt rajata vielä reilummin yli oman huultenrajan).
Kasvoilla minulla oli seuraava kombo. kasvon sivuilla Lumenen CC-voide, Light (koko kasvoilla liian tumma, eikä pysy hyvin) ja kasvojen keskellä Rimmelin Lasting Finish Nude 091. Poskilla MACin 'Gentle' -poskipuna.

Ja koska sain hyvän idean, niin piti kokeilla seuraavana aamuna vielä saman väristä meikkiä uudestaan. Nyt vaan värit vähän eri kohdissa. Tästä kuvasta näkeekin, että 'Bigger on the Inside' varisee melko pahasti alaluomelle.
In English:
I love to use teals and petrols when it's sunny outside. This shade really compliments my green eyes and keeps the look looking fresh. I used Geek Chic Cosmetics: Bigger on the Inside and Fyrinnae's Velveteen Werewolf. They go together really nicely. Too bad Geek Chic's eyeshadows is quite glittery and the glitter is *everywhere*. 

I wore nude lips, which is quite rare for me as you know. I used MAC's lovely 'Faux' + some lipgloss. It's looks actually very nice, but I don't feel at home with lighter lips.  

6 comments:

 1. Hyvältä näyttää, jotenkin tosi raikkaan oloinen meikki. Kaunis yhdistelmä, joskin minulle outo, en vain osaa yhdistää vihreää ja ruskeaa. Tai no, heti tuli mieleen yksi siniturkoosi-ruskea silmämeikki...mutta siinä se turkoosi oli tosi, tosi turkoosi. Äh, on niin paljon kaikenlaisia ihania yhdistelmiä joita ei tule koskaan tai juuri koskaan kokeiltua, kun lähes aina on niin kaavoihinsa kangistunut. Sitä vaan jotenkin unohtaa kaikenlaiset ihanat värit kun alkaa arkimeikkiä tekemään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on muuten niin totta, että meikatessa unohtaa luovuuden välillä. Sitä kangistuu tiettyihin yhdistelmiin tosi nopeasti. Mun pitäis katsoa paljon enemmän meikkivideoita ihan vaan inspiraatioksi.

   Ihan vihreän ja ruskean yhdistäminen ei ole oma suosikki, mutta heti kun vihreä taittaa selkeästi turkoosiin, niin se toimii ruskean kanssa tosi kivasti. Kokeile joskus tällaista vähän murretumpaa yhdistelmää. :)

   Delete
 2. but thats a very nice nude color for your skin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. It really is. :) It's dark enough so I don't look like I don't have lips at all.

   Delete
 3. Ei yhtään aikuisviihdemäiset, huoli pois! Kaunis meikki.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Tuo hieman tummempi rajaus hämää omaa silmää. Pitää ensi kerralla laittaa tuo Faux ihan ilman rajauksia.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...