Sunday, March 22, 2015

Mostly Wicked

Piti päästä testaamaan lisää näitä tilaamiani MeNow'n huulipunia. Nyt vuorossa tummin, sävy 33. Sävy on todella kaunis, tumma, rusehtavan punainen. Nämä nestemäiset punat levittyvät todella vaivattomasti huulille - vähemmän on enemmän periaatteella. Tämäkin jää tahmeaksi huulilla, vaikka kuivuttuaan tästä ei juuri irtoa väriä. Vielä en ole oikein keksinyt, mitä tuolle tahmeudelle voisi tehdä.
Puna pysyy huulilla hyvänä 4-5 tuntia ja sitten ainakin omat huuleni kuivavat sen verran, että puna ei ole niin nätin näköinen. Tätä on verrattu tosiaan Lime Crimen 'Wicked'  Velvetineen ja näkemieni swatchien perusteella tämä on lähestulkoon samanlainen.
Pidin muun meikin melko kevyenä ja neutraalina. Testasin myös ensimmäistä kertaa uutta meikkivoidetta. Minulla on Rimmelin Lasting Finish Nude ja nyt ostin siitä sen punakorkkisen seerumiversion. Ajattelin, että se on mukavampi tälle kevättalven kuivattamalle iholle. Ensi kokemus on ainakin positiivinen.
In English:
I wanted to try next of my MeNow lipsticks. I chose the darkest shade 33. It's very lovely and bit dramatic. This is said to be a dupe for Lime Crime's 'Wicked' Velvetine and according to the swatches I've seen they're pretty dead on.

These liquid lipsticks apply with ease - less is more. This one also feels a bit sticky even after fully dried and I don't know what to do with the stickiness. These stay nicely 4-5 hours until my lips start to get too dry. 

2 comments:

  1. Ihanan malliset kulmakarvat! Muutenkin toimiva kokonaisuus tummine huulineen ja neutraaline silmineen :)

    ReplyDelete
  2. Mielettömän kaunis kokonaisuus. <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...