Friday, March 20, 2015

MeNow Lipglosses

Törmäsin näihin MeNow huulikiiltoihin vähän vahingossa. Ja ihan ensiksi on siis sanottava, että nämä eivät nimestään huolimatta ole todellakaan huulikiiltoja, vaan nestemäisiä huulipunia, jotka ovat todella pitkäkestoisia ja kuivavat mattapintaisiksi. Taisin etsiä Youtubesta juttua Lime Crimen Cashmere -huulipunasta, koska sen väri on todella kaunis. Mitään en halua enää tuolta firmalta ostaa, joten vastaan tulikin dupe kyseisestä sävystä. Se oli MeNow'n sävy nro 18. En tosin osaa sanoa, onko tämä ihan 100% vastaava, mutta nätti tämä on. Nämä huulipunat ovat ihan naurettavan halpoja (1-3$), joten olen ihan ylpeä itsestäni, etten hamstrannut useampaa.
Valitsin parin tunnin arvostelujen lukemisen ja swatchien tuijottelun jälkeen sävyt 18 (malva), 22 (tumma pinkki/fuksia) ja 33 (tumma rusehtavan punainen, monessa paikassa tätä on verrattu taas Lime Crimen Wicked sävyyn).
Nämä huulipunat kuivuvat parin minuutin päästä täysin mattapintaisiksi ja sen jälkeen niiden pois saaminen iholta vaatii öljypohjaisen putsarin. Olen ehtinyt kokeilemaan vasta tuota vaaleimpaa huulilla ja tykkään muuten tosi paljon tuosta punasta, mutta kuivuttuaankin huulipuna tuntuu tahmealta. Kokeilen vähän eri tekniikoita levittää punaa ja raportoin sitten. Odotan niin kovasti, että pääsen kokeilemaan myös noita tummempia. Varsinkin tuo 22 on aivan ihana.

Tässä kasvokuvaa, jossa huulilla on sävy 18. Aika nätti, eikö? Se saisi olla omaan makuuni vielä harmahtavampi, mutta tällaisena tämä menee täydellisenä arkivärinä.

Onko kukaan muu edes kuullut näistä?
In English:
I came across these MeNow lipglosses on Youtube while searching reviews of Lime Crime's Cashmere lipstick. It's got a very beautiful shade, but I don't want to buy anything from Lime Crime. Then I found MeNow's shade 18 in one video saying that it's a close dupe. I can't compare them, but this sure is pretty. 

I also got 22, which is dark fuchsia and 33 which is dark brownish red (and this one is said to be a dupe for Lime Crime's Wicked lipstick). These lipglosses are basically liquid lipsticks that are super long lasting and they dry matte. I've only had the time to test 18, which is super pretty. But I'm having trouble with stickiness even after the lipstick has dried. Need to test more. And these are dirt cheap, about $1-3/piece. 

Have you heard about these? 

8 comments:

 1. Multa on kyllä MeNow't menny ihan ohi, mutta kiva että löytyy näistäkin dupe Lime Crimelle :) Mä tykkään kyllä kovin tuollaisesta koeputki-pakkauksesta :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolla alla linkatusta blogista löytyy muuten vertailu swatchit LC:n punien kanssa.

   Näille pitäisi saada sellainen koeputkiteline. :D Mä tykkään myös.

   Delete
 2. Onkohan nämä niitä samoja, joista Tattooed Cat Lady teki oikein kolmiosaisen postauksen? Eka osa on täällä: http://tattooedcatlady.blogspot.fi/2015/02/bps-nestemmaiset-punat-osa-1.html

  Nämä näyttävät tosi hyviltä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps, samoja on. :) Kiitos linkistä. Tuolta löytyy hyvät swatchit kaikista väreistä.

   Delete
 3. Upea, ihan mielettömän näköiset pigmentit noissa. :o

  ReplyDelete
 4. Oh, näyttävätpä mielenkiintoisilta. Tulee mieleen Makeup Revolutionin Velvet lip lacquerit, jotka myös kuivuvat matoiksi. Ne ovat myös aika tahmeita kuivuttuaan, mutta ihania. Niistä tulossa tekstiä mun blogiin ihan näillä näppäimillä.

  Alkoi tehdä mieli nyt MeNow'takin. Äh, ei pitäisi lukea mitään blogeja ikinä........:D

  Niistä tulossa tekstiä mun blogiin ihan näillä näppäimillä.

  ReplyDelete
 5. esp. love the left one, looks like blood :-)

  ReplyDelete
 6. Nää on tosi kivoja tuotteita! Sephoralla on omalla merkillään ihan samoja, koostumukseltaan ja pakkaukseltaan, vähän erilaiset sävyt paketissa ja tuotteessa mutta tosi lähelle näitä. Hintaa vaan enemmän.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...