Thursday, March 26, 2015

ColourPop - Super Shock Shadows

No niin, nyt vihdoin enemmän juttua näistä Amerikan aarteista. En enää muista, missä törmäsin näihin ColourPopin luomiväreihin ensimmäistä kertaa, mutta ihastuin välittömästi. Valikoimassa on sävyjä ihan laidasta laitaan, joka on aina hyvä. Kyseinen valmistaja ei valitettavasti vielä toimita Suomeen, joten hyvä ystäväni auttoi minua hädässä ja lähetti nämä tuolta rapakon takaa.

Olen itsekin melko yllättynyt, kuinka neutraaleja sävyjä valitsin. Mutta toki piti napata muutama erikoisempikin mukaan.
Girly on joukon vaalein. Sivun oma kuvaus: "Creamy vanilla with a flash of pink and gold duo chrome finish". Sopii meikeissä todella kauniisti esim. sisänurkkaan tai kulmaluulle. Tai ihan kasvojen korostukseen.

Fringe. "Shimmering champagne with gold and silver glitter", on täysin osuva kuvaus. Tällä saa todella kiva yhden sävyn meikin (tosin itse kaipaan yleensä jotain vähän tummempaa varjostusta).
I <3 This. " Cool-toned silvery taupe with multi-coloured glitter". Aivan ihana sävy. Jälleen täydellinen yhden sävyn meikkiin. Kuvassa tämän luomivärin moniulotteisuus ei vaan toistu.

So Quiche on ehkä suosikkini näistä kaikista. "A soft olive with a highly reflective gold and pink violet glittery duo chrome metallic finish." En saanut mitenkään myöskään tämän upeutta kuviin. Tässä nimittäin luonnossa erottuu selkeästi juurikin se pinkki glitter ihan huikean kauniisti. Todella uniikki sävy.
Cricket on ehkä joukon turvallisin valinta ja hyvin helppokäyttöinen sävy. "A smoky mid-tone plum with warm and cool highlights of soft glitter". Jälleen todella kaunis sävy vaikka arkiseen smoky-meikkiin.

Bae *huokaus* Tämä on vaan niin kaunis. Tämä on sen värinen kuin olisin MACin Blue-Brownin toivonut olevan. "Rich eggplant purple with an emerald, and turquoise, glittery duo chrome metallic finish."
Dare "Shockingly bright neon purple with hot pink and violet glitter." Tämä oli sellainen varma valinta. :) En vaan voi vastustaa violetteja. Tämä ei ole yhtä pigmenttinen kuin muut sävyt. Haluan kokeilla tätä mustan pohjan päälle.

Ibiza. "Bright turquoise with a silver and gold duo chrome finish." Kaunis kuin mikä ja todella hyvä pigmentti. Ihana, kesäinen sävy.

Luomivärien pakkaukset ovat kivan pirteitä. Itse tykkään ihan älyttömän paljon, kun pakkausten sisäpuolet ovat esim. eriväriset tai kuvioidut. Se antaa jotenkin viimeistellyn ilmeen koko tuotteelle. Varsinaiset luomivärirasiat ovat valkoisia, mutta onneksi muovi on kiiltäväpintainen, joten siitä saa mahdollisen lian melko helposti irti.
Top row: Girly, Fringe, I <3 This, So Quiche
Bottom row: Cricket, Bae, Dare, Ibiza 
Swatcheja oli todella vaikea kuvata. Nämä luomivärit eivät halua paljastaa sulojaan kameralle. Luomivärien koostumus on tosi jännä, se on puuterimaisen ja voidemaisen välimuoto. Itselleni kaikista helpoin tapa oli levittää väri sormella luomelle. Sillä saa kaikista intensiivisimmän lopputuloksen. Sivuilla suositellaan siveltimistä synteettisiä. Kokeilemalla löytyy paras tapa levittää. Ja täytyy myös huolehtia siitä, että luomivärien kannet on tiukasti kiinni käytön jälkeen, koska muuten ne kuivahtavat nopeasti. Hintaa näillä on vaivaiset 5$/kpl, joka on ihan naurettavan vähän. Pitänee alkaa kirjoittaa heille, että alkaisivat nopeasti lähettää tuotteita ympäri maapalloa.
In English:
Lucky you, who can order these babies straight from their website. I'm lucky enough to have a dear friend who sent these beauties to me. 

I went with pretty neutral shades, but they have twists. I especially like 'So Quiche'. It's something I've never seen before. Second favorite is 'Bae', of course. 

8 comments:

 1. Oi voi, noi kultaiset ja Ibiza tulkaa mamin luo! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo vaaleimmat sävyt on aivan ihania. Turkoosia en ole vielä päässyt testaamaan kunnolla.

   Delete
 2. bae looks like a lovely addition to any collection O_O <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's absolutely beautiful. Go for it. :)

   Delete
 3. Aijaijai miten ihania!! <3 Erityisesti tuo turkoosi on ihan TÄYDELLINEN ..!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole vielä ehtinyt testaamaan turkoosia, mutta ehkä nyt pääsiäisenä vihdoin.

   Delete
 4. Nudesävyt ovat kauniita, nopealla vilkaisulla luulin näitä MAC tuotteiksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo nudet on todella monipuolisia ja kauniita. MACillä on ollut ainakin LE-kokoelmissa valkoisia pakkauksia.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...