Monday, March 16, 2015

Missha: Oval Brush

Tämä meikkisivellin on niin omituinen, että oli pakko saada tämä. Kyseessä on siis Misshan 'Oval Brush' -niminen, ison hammasharjan näköinen kapistus. MACillä on kolme erikokoista "naamahammasharjaa" ja tämä on aikalailla sen isoimman kokoinen. (Noita MACejä saa vain Pro-kaupoista.) Tämä on tarkoitettu meikkipohjan levitykseen. Itselleni tämä on vähän liian pieni meikkivoiteen levitystä ajatellen, mutta peitevoiteelle tämä on aika nappi. Siveltimen pyöristetty muoto on omiaan juuri silmän alle/silmän sisäurkkaan ja nenänpieliin.

Misshan sivuilla tätä suositellaan myös varjostamiseen, poskipunalle ja korostukseen. Eli sitten vaan kokeilemaan se itselle paras käyttötarkoitus.
Sivellin on hyvin tiheä, pehmeä ja kuitenkin jämäkkä. Varsi tosiaan muistuttaa hammasharjaa ja se joustaa jonkun verran, joka on ehkä hyvä, mutta tekee siveltimistä aavistuksen heppoisen oloisen (varren joustavuus kuuluu siis asiaan).

Tämä eroaa sen verran kaikista muista siveltimistäni, että olen vielä tutustumisvaiheessa. Halusin kuitenkin päästä jo kirjoittamaan tästä outolinnusta. Missha on nähtävästi nostanut hieman hintojaan ja tämä sivellin on nyt 15e (ennen 13,90e).
In English:
I just had to have this Oval Brush by Missha. This strange looking fellow is meant for face. You can apply your foundation, concealer, blush, contour or highlight with this. I've been using this for concealer. The rounded shape works nicely under and corners of my eyes.

The brush is quite small, very dense and soft. And, well, it looks a lot like a toothbrush. MAC also has these kind of brushes and I think this is quite similar to the biggest one (at least in size). This costs 15€ in Missha's Baltic store. 

2 comments:

  1. Jotenkin äärettömän söpö, mä en vaan tiedä mihin tätä käyttäisin, joten jään vielä siltä osin odottamaan sitten sun tarkempia käyttökokemuksia. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä luulen, että tämä tulee pysymään peiteaine käytössä. Siihen tämä on just kivan kokoinen ja muotoinen. Ja tosiaan ihan super söpö. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...