Friday, March 13, 2015

Missha Shopping

Missha on ollut merkkinä tuttu jo vuosia BB creamien myötä. En ole tajunnutkaan, kuinka paljon muita tuotteita kyseisellä brändillä on. Misshalla on nykyään verkkokauppa myös Baltiassa, joka toimittaa Suomeen. Kävin viikonloppuna klikkailemassa pitkän pähkäilyn jälkeen muutamia tuotteita koriin ja kolmessa päivässä paketti olikin jo haettavissa. En tiedä miksi aasialainen kosmetiikka kiinnostaa länsimaista enemmän. Jotenkin koen monien tuotteiden olevan suunnattuja enemmän juuri oman tyyppiselle iholleni. Eli rasvoittuva, epäpuhdas, mutta kuitenkin pintakuiva ja melko herkkä iho.

Mukaan lähti siis:
- Radiance Make-up Base 16,00e
- Power Fix Mascara 6,90e
- Under Eye Brightener 4,50e
- Super Aqua: Cell Renew Snail Skin Treatment  27,90e
Heti kun näin tuon naamahammasharjan, niin se oli pakko saada. Katsoin Berliinissä MACin vastaavia suteja, mutta hinnat olivat turhan hurjat itselleni. Tämä oval brush on 13,90e, ei paha. Tuo luomivärisivellin (5,90e) taas näytti oikein monikäyttöiseltä, joten nappasin senkin mukaan.

Kirjoittelen lisää tuotteista, kun olen päässyt testailemaan niitä paremmin.
Misshalla osataan näytteiden lähettämisen salat. Tässä on ensin kokeilukokoisia tuotteita, joista kaikki paitsi tuo BB cream tulee kokeiltua (sen sävy on liian tumma).

Mutta mukaan oli laitettu myös 2 täysikokoista näytettä, jotka herättivät aavistuksen hilpeyttä. Etanalima on nyt kova sana ja sitä löytyy näistäkin. Tykkään tosi paljon noista kangasnaamioista, joten ihana, että sain sellaisen. Tuo huuli, öö, naamio(?) on vaan tosi härö. Tekee kyllä varmasti hyvää, jos huulet on tosi huonossa jamassa. Raporttia sitten, kun uskallan tätä kokeilla. :)
Täältä tulee tilattua lisää, sitten kun tarve vaatii. Hinnat ovat mielestäni aika lähellä Ebay-hintoja, eikä tarvitse pelätä feikkejä. Postikulut on melko korkeat (11e), joten mitään yksittäistä tuotetta ei kannata tilata. Mutta postitus oli nopeaa (3pvä). Itse tilasin paketin SmartPostiin.

5 comments:

 1. Voisin ehkä ens kerralla harkita tulevani mukaan vaikka samaan tilaukseen, koska olis ehkä ihan kiva löytää joku vähän laadukkaampi mutta toimiva tuote tähän munkin kuivanrasvoittuvaan naamaan. Tänään hairahduin -20 % alennuskuponkini kanssa Stockalle ja ostin niin kallista naamarasvaa että vieläkin vähän hirvittää... mut toivottavasti se on sitten myös toimivaa. Ainakin kädet ovat nyt pehmeät ja siloiset kun kokeilin mössöjä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ilmoittelen sitten, kun totean "tarvitsevani" lisää purnukoita (ei mene välttämättä kauaa). Ja pari juttua jäi muutenkin kiinnostamaan. :)

   Minkä voiteen päädyit ostamaan?

   Delete
  2. Shiseidon Ibuki-sarjan Refining Moisturizer. Sain mukaan siitä sitten vielä näytteet saman sarjan puhdistusainetta, jotain kosteutus-/puhdistuslitkua ja eri Shiseido-sarjan superkosteutushärpäkettä. En edes muista millon mulla on viimeksi ollut näin paljon naamaan laitettavia asioita, mut alkaa olla kyllä niiden tarvekin aika selkeä...

   Delete
 2. Kertoile sitten kokemuksia, Missha kiinnostaa merkkinä kovasti! Muutamaa tuotetta olen kokeillut ja niistä olen tykännyt. Mitä tolla "hammasharjalla" tehdään? Friikin näköinen! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo naamaharja on meikkivoiteen/peitevoiteen levitykseen. Tai voihan sitä käyttää ihan mihin vain. :) Se on tosi kipeän näköinen ja niin ihanan pehmeä...

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...