Thursday, March 19, 2015

Dead Garden

Taas turkoosia. :) Tosin minulla oli kova miettiminen, että mitä väriä yhdistän tällä kertaa. Ensin olin jo suunnitellut nappaavani MACin Copper Sparkle pigmentin, mutta sitä olen käyttänyt jo. Sitten ajattelin, että Sugarpill:in Lumi sopii kauniisti. No joo, se olisi kaunis, mutta ehkä vähän tylsä. Noh, entäs violetit? Fyrinnaen 'Wake Not The Dead' on  tuollainen My Little Pony -sävy; violetinpinkki, jossa on sateenkaaren värisiä kimalteita. Aivan ihana.
Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- Fyrinnae: Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- YSL: Jardin du Minuit (darkest green, mint green)
- Fyrinnae: Wake Not the Dead
- Geek Chic: Morningstar

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Missha: Power Fix Mascara
- Estee Lauder: Sumptuous Extreme
Pitäisi varmaan tehdä taas jotain noille hiuksille. Edes värjätä. Muuten tykkäsin kokonaisuudesta tosi paljon. Kasvoilla oli taas seikoitus parista eri meikkivoiteesta. Ihoni on todella pintakuiva tällä hetkellä ja ihan sama, mitä teen, niin läheltä katsottuna iho on todella röpelöisen näköinen ja silti alkaa kiiltelemään alka aikayksikön. Ärsyttävä yhdistelmä. Olen kosteuttanut ihoa enemmän, mutta ei tunnu auttavan.
Huulille pääsi seuraava kombo: MACin Viva Glma Rihanna II ja Hellraiser (le). Tuo Hellraiser on aika samantyylinen kuin tuo Wake Not the Dead luomiväri. Paljon moniväristä kimallusta. Todella erikoinen sävy.
In English:
Yet another teal look. Bear with me. This time I paired it with purple. Fyrinnae's Wake No the Dead is pink-purple with tons of multicolored glitter. It's my My Little Pony shade. :)

8 comments:

 1. Sanoisin että kaikki noista väreistä (niin huulilla kuin luomillakin) on aika My Little Pony -sävyjä. Mikä ei tietenkään ole huono juttu. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta. :) Itselleni tuli heti mieleen Minna Parikan syksyllä myyntiin tulevat My Little Pony -korkkarit.

   Delete
 2. really like that dark teal eyeshadow on you though <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. That one just gorgeous. I own quite a few teals, but that one is special. :)

   Delete
 3. Oih, ihana meikki! Hyviä sävy-yhdistelmiä ja kimallushan ei oo koskaan pahasta.. ;)

  ReplyDelete
 4. Vitsit kun oot taas taitavana ja nättinä :) UPEA!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...