Sunday, March 15, 2015

Steampunk Butterfly

Minulle tuli tästä meikistä mieleen perhosen siivet. Auringonvalossa meikki kiilteli ihanan metallisena ja värit vaihtelivat katselukulmasta riippuen. Valokuvissa tuo duochrome -efekti ei näy ihan niin hyvin. Kävin jälleen läpi pigmenttilaatikkoani ja pohdin pienen tovin, mitä haluan käyttää.

Fyrinnaen 'Steampunk' on aivan ihana sävy. Tosin muistelin, että se on enemmän ruskea kuin violetti. Ei se mitään, tuo tumma luumun sävy sopi tähän meikkiin kauniisti. MACin Old Gold pigmenttiä tulee käytettyä todella harvoin. Väri on upea ja tuo levittyy luomelle mahtavasti myös ilman tahmeaa pohjustajaa.

YSL:n vaaleanpunainen/ruusunpunainen rajaus on ollut aivan liian vähällä käytöllä. Nyt pitää yrittää muistaa kaivaa se laatikosta vähän useammin.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- Fyrinnae: Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- MAC: Old Gold pigment
- Fyrinnae: Steampunk
- Fyrinnae: Velveteen Werewolf
- MAC: Vanilla pigment

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- YSL: Babydoll Eyeliner 'Rose'
- Missha: Power Fix Mascara
- Estee Lauder: Sumptuous Extreme 
Mietin hetken tämän vaaleanpunaisen ja sinisen rajauksen välillä. Onneksi päädyin tähän tällä erää.
Sain päähäni, että haluan kokeilla myös ombre-huulia, vaikka ne eivät ehkä käyneet juuri tähän meikkiin. :) Ensi kerralla kokeilen ombrea mattaväreillä. Nämä helmiäiset ovat vähän turhan, öö, tyrkkyjä(?). Ei ihan oma juttu siis. Mutta suunnitelmissa on drag-meikki no2, johon helmiäiset ovat taas ihan omiaan.
Käytin huulipunina Gina Tricot'n Purple Rain -huulipunaa ja Viva la Divan vaaleanpunaista Cold Pinkiä.
In English:
I went through my pigment box and chose quite random shades. It's been a while since I've used Fyrinnae's 'Steampunk'. I remembered that it's more brown, but it was quite plummy. But it worked very nicely with the greens and golds. 

I've been using YSL's Babydoll eyeliner in Rose way too little. I'm glad I chose to use this and not blue liner as I first thought. 

I also wanted to try out ombre lips. Not liking them too much. The shimmery lipstick makes the result look a cheap. So maybe next time with mattes. 

7 comments:

 1. Vitsit mä rakastan näitä sun voimakkaita, mutta silti jollain tapaa hillittyjä meikkejä. Ihan mielettömän upeita. Musta ei ole kovin helppo yhdistää voimakasta ja hillittyä samaan lauseeseen, mutta sellaisia nää mulle on. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei toi on tosi kiva määritelmä näistä tän tyyppisistä meikeistä. :) Ehkä se tulee siitä, kun sävyt on murrettuja ja keskitummia, niin kokonaisuus on "konservatiivisempi", mutta silti melko näyttävä.

   Delete
 2. very lovely eyedo even though there is a lot of color in it :-P

  ReplyDelete
  Replies
  1. I like how these muted shades blend so well together. Should so these looks more often.

   Delete
 3. Replies
  1. Arpapelillä mentiin ja tällä kertaa onnisti. :) Pitäisi vaan yrittää ajatella laatikon ulkopuolelta. ;)

   Delete
 4. Great colour combination! The pink eyeliner looks awesome!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...