Sunday, August 17, 2014

Mint Chocolate

Pidän jostain syystä ihan älyttömästi mintunvihreästä luomiväristä. Huono juttu siinä on vain se, että tähän mennessä kaikki mattaiset mintunvihreät ovat olleet koostumukseltaan ja pigmentiltään melkomoista kuraa. Myös tämä Grimasin 481 on kovin jauhoinen ja vaatii valkoisen pohjustajan alleen. Saa vinkata, jos tietää joltain merkiltä hyvän pastellimintunvihreän.
 Primer:
- Malu Wilz: Eyeshadow Primer
- Milani: Shadow Eyez 'Snowy White'

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Grimas: 481 (mint)
- Inglot: M378 (chocolate brown)

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Lancôme: Hypnôse Drama
Kaulassa roikkuu Glitteristä 2 eurolla löytämäni kaulakoru. (Minulla on välillä joku pakkomielle yhdistää samaa väriä meikissä ja vaatteissa/asusteissa.) Huulilla on MACin ihana Heroine -huulipuna, joka on nykyään onneksi pysyvässä valikoimassa.

In English:
For some reason I really love mint eyeshadow. Too bad the quality on mint shadows are usually crap. This is also the case with Grimas' eyeshadow, it's powdery and needs a proper white base to show. 

Sometimes I have a need to match make up with clothes or accessories and today I wore a matching necklace. On my lips I have MAC's gorgeous Heroine. 

10 comments:

 1. Upea meikki, ja koru tietysti myös!

  Pitääkö olla mattaminttu? Mulla on Shiron Farore's Wind, en ainakaan muista, että sen kanssa olisi mitään ongelmia. Tästä löytyy sillä tekemäni meikki: http://sinistapintaa.blogspot.fi/2014/02/shiro-farores-wind-meikki-eli-minttua.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)
   Mattaminttua olen erityisesti etsimässä. Helmiäisiä löytyy huomattavasti helpommin. Tuo Shiron väri ei onneksi näytä liian kimaltavaiselta. Pitää pistää mietintään.

   Delete
 2. Oi, todella todella kaunis! Mintunvihreä ja ihana Heroine on kyllä ihanan freesi yhdistelmä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minttu ja fuksia käy jostain syystä tosi kivasti yhteen. :)

   Delete
 3. Upea meikki. Mäkin ottaisin mielelläni vinkkejä täydellisistä mintuista. Isommissakin paleteissa ne tuntuu tosi jauhoisilta. Yhdestä Diorin paletin mintustakaan ei irronnut väriä kirveelläkään. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Mintunvihreät ovat vähän hankalia. Tuo Charming Nailsin mainitsema Sugarpillin 'Mochi' on oikeasti pigmenttinen.

   Delete
 4. Sugarpillin Heart Breaker paletin minttu on paras kokeilemani :) tykkään meikistä ja yhdistelmästä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen pitkään miettinyt tuota Sugarpilliä, mutta luulen, että se on aavistuksen tumma. Se on kyllä kuvien ja swatchien perusteella ihana sävy.

   Delete
 5. Todella hyvin muuten sopii mintunvihreä sun silmien väriin! :)

  Ihana kaulakoru <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on näitä yllättäviä värejä, jotka näyttää tosi kivalta. :)
   Glitteristä tekee vähän liian usein tosi hyviä löytöjä. (Onneksi melko maltilliseen hintaan.)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...