Thursday, May 14, 2015

Bronze Fury

Lisää elokuvameikkejä. Tällä kertaa vuorossa on 'Mad Max: Fury Road' -elokuvan inspiroima meikki. Halusin pitää meikin melko tummana ja värittömänä, mutta jäin kaipaamaan jotain. MACin Copper Sparkle on mieletön, metallinen pigmentti, joten yhdistin sen harmaanruskeaan luomiväriin tuomaan vähän eloa tähän kokonaisuuteen.
Primer:
-Milani: Eyeshadow Primer
- Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- Inglot: DS.500 (greyish brown)
- MAC: Copper Sparkle

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Milani: Shadow Eyez 'Black Ink'
- Lancôme: Hypnôse wp  
Tämä meikki ei sovi tähän aurinkoiseen päivään yhtään. :) Mutta elokuvan karuun tunnelmaan sitäkin paremmin. Pidin elokuvasta todella paljon, vaikka se olikin melkomoista rymistelyä alusta loppuun. Meininki oli juuri niin karu kuin toivoinkin.  
Huulilla on sekoitus KIKOn Taupe -huulipunaa ja MACin Viva Glam Rihanna II:sta. Kivan väritön lopputulos. Kasvoilla taas oli Revlonin Colorstay -meikkivoide 110 Ivory.
In English:
We went to see 'Mad Max: Fury Road' movie today and I wanted to make a "matching" look for the movie. I really like the result. I wanted something quite dark and muted, but I felt this look lacked something. I added MAC's wonderful 'Copper Sparkle' pigment to my eyelids and that did the trick.

On my lips I have KIKO's Taupe mixed with MAC's Viva Glam Rihanna II. Nicely colorless look.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...