Sunday, July 24, 2011

Inglot: Lipstick and Lip Gloss Swatches

Tässä tulee lupaamani postaus Inglotin huulimeikeistä. Kovinkaan suurta määrää niitä ei ole kertynyt (vielä). Ja tervetuloa kaikki uudet lukijat! Ihana nähdä, että blogiani lukee jo näin moni. :)
Here's the post about Inglot lip products as promised, although I don't own that many. And welcome all you new readers. It really warms my heart to see that this many people read my blog. :)

Ensin swatchit kaikista tuotteista. / Here're swatches of all products. 
- AMC Lip Gloss 544 on aika hurjan näköinen omassa pakkauksessaan, mutta kädelle ja huulille kokeiltuna väri on pääsääntöisesti pinkki. Koostumus on ei-tahmainen ja hyvin kiiltävä. Itse olisi toivonut tahmaisempaa koostumusta, jotta kiilto pysyisi paremmin huulilla. Muuten se tuntuu kyllä hyvin miellyttävältä ja ei-kuivattavalta. Tuoksusta tulee mieleen rapsutettavat tuoksutarrat, joita oli lapsuudessani. :)
- AMC Lip Gloss 544 looks really wild in the tube, but when applied it mainly looks pink. It's non-sticky and very shiny. I would've preferred a stickier consistency (they stay longer on the lips). It feels very nice on the lips, non-drying. The scent reminded me of these scented stickers I had when I was a kid. :)
- Sleeks Lip Gloss 63 ja 54. Näiden koostumus on melko pigmenttinen, melkein voidemainen ja kimalteinen. Levittyvät helposti huulille, mutta itseäni tökkii hyvin esanssinen marjatuoksu.  
- Sleeks Lip Gloss 63 & 54. These are pigmented, quite creamy and glittery. Easy to apply, but the scent puts me off (sweet, artificial berry).
- Huulipunat 128 ja 412. Huulipunissa on todella erilaisia koostumuksia, mutta pakkauksissa tästä ei ole merkintää. Nämä kummatkin on melko mattaisia sävyjä. 128 on tumma, todella kaunis pinkki, joka on huiman pigmenttinen ja levittyy hyvin ja pysyy huulilla pitkään. 412 taas on todella matta, aika kuiva (hieman hankala saada levittymään nätisti). Huulipunissa ei ole mielestäni lisättyä tuoksua, mutta niissä on hieman vahamainen haju.
Lipsticks 128 & 412. Inglot's lipsticks have different finishes, but they are all called just 'lipsticks'. Both of these have fairly matte finish. 128 is a darkened, beautiful pink. It's very pigmented, applies really well and wears for a long time. 412 is a true matte, a bit dry (can be hard to apply evenly). In my opinion these lipsticks aren't scented, but they do have a mild waxy smell.
Lipstick 128
Lipstick 128 + AMC Lip Gloss 544
Lipstick 412
Lipstick 412 + Sleeks Lip Gloss 54
Close-up of 544
AMC Lip Gloss 544 (on top of very blotted lipstick 412)

Pidän Inglotin huulipunista ja kiilloista, mutta tuoksut hieman tökkivät. MAC on edelleen itselleni ykkönen huulituotteiden osalta. 
I like Inglot's lipsticks and glosses, but I don't care for the scents. MAC is still my number one when it comes to lips. 
------------------------
Ja vaikka tämä blogi onkin hyvin pinnallinen, niin minun on pakko edes tätä kautta toivoa jaksamista norjalaisille, jotka ovat menettäneet omaisiaan aivan järjettömän sairaissa ja raaoissa veriteoissa. On tehnyt niin pahaa lukea uutisia ja seurata tilannetta. 
Although this blog is quite shallow, I have to send my best wishes to people in Norway, who have lost so many loved ones in a sick and senseless acts of violence. I've felt physically sick when reading about the situation. 

2 comments:

  1. Everything you've swatched here looks lovely, especially the 2 Sleeks lip glosses.

    ReplyDelete
  2. Like everything else by Inglot so far, these are really pigmented. The Sleeks glosses would be even nicer if there wasn't the sickly sweet scent. Lipstick 128 is my absolute favorite.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...