Sunday, December 15, 2013

Purple Rain & Peacock + Pieni arvonta/Small Giveaway

Olen nyt viikonloppuna päässyt testaamaan LIT Cosmetics glittereitä vähän paremmin. Tekniikka on edelleen hieman hakusessa, mutta lopputulos näyttää jo melko hyvältä. Jouduin toteamaan, että mukana tulleet siveltimet eivät toimi ainakaan itselläni hyvin. Kokeilin Duroyn jotain vanhaa, litteää luomivärisivellistä ja se toimii monta kertaa paremmin. Lopputulos on tasainen ja kimaltelevampi.

I've been testing my LIT Cosmetics glitters this weekend. I'm still learning the best ways to apply them and I must say that I start to like the results. I found out that the brushes that came with the kit just don't work for me. I used some old random flat eyeshadow brush and the result was instantly better. More even and more glittery.  
Tässä vihreänturkoosissa meikissä liikkuvalla luomella on 'Peacock'. Tuossa blurratussa kuvassa näkyy paremmin se, että joukossa on myös vihreää. Ihanan värinen. Tosin seuraavalla kerralla pitää muistaa tehdä rajaus ennen glitterin laittamaista. Nestemäisen rajauksen saaminen nätisti glitterin päälle ei vaan oikein onnistu.

In this look I used 'Peacock'. Amazing shade. And as you can see from the blurred picture there's also green glitter in there, although it mainly looks turquoise. And as a reminder to myself: apply the eyeliner before the glitter. It's a pain in the butt to put the liquid eyeliner on top of the glitter. 
Tämän violetin version tein ensin ja silloin en vielä tajunnut ottaa parempaa sivellintä käyttöön, joten lopputulos ei ollut niin kimaltava kuin olisi toivonut. Muuten tykkäsin tästä violetista meikistä tosi paljon. Tuntuu, että viime aikoina olen käyttänyt vain turkoosia ja ruskeaa. Harmi, että näissä sisävaloissa otetuissa kuvissa värit ovat niin latteat.

I did this purple look before I figured I should use other kind of brush, so the result isn't as glittery as I hoped. But otherwise I really liked this look. Haven't been using purples that often lately. Too bad the pictures are quite dark, so the colors are a bit off.
Pohjameikkiin en ollut tyytyväinen. Kuvassa näyttää ihan nätiltä, mutta luonnossa lopputulos oli melkomoinen pakkeli. Käytin Illamasquan Skin Basea. Minulla on todella ristiriitaiset mietteet kyseisestä tuotteesta. Se on ihanan vaalea ja peittää hyvin, mutta ei levity kauniisti eikä pysy hyvänä muutamaa tuntia kauemmin. Huulilla minulla oli MACin retro matte sävyssä 'Fixed On Drama', joka näyttää jotenkin vaaleammalta kuvissa kuin luonnossa.

I wasn't happy with the foundation. It looks good in the picture, but it was too cakey. I used Illamasqua's Skin Base. I have mixed feelings about it. The shade is awesome and it's got good coverage, but it applies unevenly and it doesn't stay on the skin more than couple of hours. On my lips I have MAC's 'Fixed On Drama' retro matte. It's quite strange that it looks lighter in the picture than in reality. 
Sitten vielä lähikuvaa korusta. Kyseessä on Lumoavan Kuningatar -riipus. Sain korun lahjaksi kiitokseksi töistä ja olin aika otettu. Koru on vielä upeampi kuin mitä kuvien perusteella olin katsonut.

Then a close up of my beautiful necklace. It's from Lumoava and the pendant is called 'Queen'. <3 I got it as a gift from my boss as a thank you. I can tell you that I was pretty touched. It's amazing. 

***
Sitten pieni kiitos lukijoilleni kimalluksen muodossa. LIT Cosmetics lähetyksen mukana tuli siis pari extra glitteriä ja mini kokoinen Crearly Liquid Glitter Base ja arvon niistä yhden lukijalleni.

Then a small thank you to my readers. I got few extra glitters from LIT Cosmetics and a mini sized Crearly Liquid Glitter Base and I one of my readers can win them.
- Palkinto / Prize: 1 x LIT Cosmetics 'Elton Jon' glitter S2 Solid + 4ml Crearly Liquid Glitter Base
Säännöt / Rules:
- Sinun tulee olla blogini lukija, ei anonyymi vastauksia. / You must a reader of my blog. No anonymous answers. 
- Ilmoita kommentissasi, että haluat osallistua arvontaan ja liitä sähköpostiosoitteesi kommenttiin. / Write in your comment if you want take part in the giveaway and leave your e-mail address in the comment. 

Arvonta päättyy ke 18.12. klo 20.
Giveaway ends Wednesday 18th Dec 8pm (GMT +2)

13 comments:

 1. Nuo meikit ovat ihan käsittämättömän upeita! Olet niin kaunis tuossa kuvassa :) Ihania työkavereita sinulla,tuo koru on ihan sinunnäköisesi!

  Osallistun ehdottomasti arvontaan,nuo glitterit vaikuttavat todella jänniltä :P sähköposti on eyeshadowandflame (a) gmail.com

  ReplyDelete
 2. Skin Base on myn yksi suosikkimeikkivoiteista, tosi harmi jos se sulla ei oikein toimi. Mun suosikit sen levittämiseen on Real Techniquesin stippling brush, jolla pyörittelen tosi kevyellä otteella sen iholle tai uutena supersuosikkina BeautyBayn kopio Beauty Blenderistä. Jotain tuollaista Beauty Blender tyyppistä sientä kannattais kokeilla, jos et vielä oo, sillä sai mun mielestä tosi helposti kauniin ja peittävän pinnan Skin Basen kanssa. Ja mulla ainakin Skin Base vaatii hyvän pohjatyön alle, eli kunnolla kosteutusta ja rasvoittuvimpiin kohtiin pohjustusvoidetta. Mulla se pysyy hyvin paikoillaan, vaikka varsinkin otsa alkaa kyllä jossain välissä kiiltämään ja vaatii blottaamista ja puuteria.

  Ja osallistun tietenkin arvontaankin! Bloggerin kautta luen ja s-posti on kosmetiikkakaaos@gmail.com.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy joskus testata tuota Beauty Blenderiä. En vielä sellaista omista, mutta kiinnostaa kyllä. Nyt Skinbase toimii hyvin muiden meikkivoiteiden vaalentamiseen. :)

   Delete
 3. Ihanaa kimallusta. Ehdottomasti osallistun arvontaan. Bloggerin ja bloglovinin kautta seuraan.
  Jouluisin terveisin,
  Leben, meikki_monsteri@luukku.com

  ReplyDelete
 4. Voi miten kauniita meikkejä! Osallistun arvontaan.
  morgaise@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. Ihanat meikit! Vihreäturkoosi nousi omaksi lemppariksi. Ja tuota kaulakorua olen kuolaillut jo pitkään, se olisi ihana.
  Osallistun toki myös arvontaan. lumria@gmail.com

  ReplyDelete
 6. Oi, miten upeita meikkejä. Lila varsinkin kolahtaa ja kovaa. Osallistun tietenkin myös arvontaan. :)

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  ReplyDelete
 7. Aivan ihania värejä kummatkin! Osallistun into pinkeänä arvontaan. piiperoinen00 at luukku piste com.

  ReplyDelete
 8. Onpa kauniit silmämeikit! Osallistun arvontaan. jelena.nieminen@hotmail.com

  ReplyDelete
 9. Voi vitsi miten upeita meikkejä olet taas tehnyt! :) Mielellään osallistun myös arvotaan. :)

  juillenblogi (at) gmail.com

  ReplyDelete
 10. Kauniita meikkejä, ehdottomasti osallistun kun en ainuttakaan glitteriä omista vaikka hankintalistalla on ollut jo pitkään. Luen bloggerin kautta.

  meikinloppu@gmail.com

  ReplyDelete
 11. Tuo koru on upea <3 Ja kauniit meikit olet jälleen tehnyt :)
  Osallistun ehdottomasti arvontaan!
  maarit.nieminen89@gmail.com

  ReplyDelete
 12. Tottamaar osallistun! Upean näköisiä glittereitä! ♥

  sari piste susanna at hotmail piste com

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...