Friday, July 22, 2011

Inglot Haul - Teals and Dark Blues


Inglotin Facebook-faneja hemmoteltiin vuorokauden ajan, kun heidän fanimääränsä ylitti 2000. Olin katsellut swatcheja uusista mattasävyistä sekä Temptalia- että Sensaisti -blogeista. Pakkohan se oli lähteä käymään Myllyn liikkeessä ja koota uusi paletti. Suuri harmituksen aihe oli kuitenkin se, että uusia värejä ei tullut ollenkaan pyöreinä nappeina. Kaikki muut palettini ovat nimenomaan niitä, joten näiden yhdistely on hankalampaa. (Eikä miellytä esteettistä silmääni.) Nähtävästi paleteilla on ollut kysyntää, koska vein viimeisen tyhjän 10 napin paletin.
Inglot pampered its Finnish Facebok fans for one day after they got over 2000 fans on FB. I had already been drooling over new matte shade swatches and pictures on Temptalia and on Sensaisti blog (only in Finnish). So I just *had* to go to my nearest Inglot store and buy a new Freedom palette. These new shades come only in square pans which was a bummer 'cause all my other palettes contain round pans. It's much harder to mix and match the shadows (and it doesn't please aesthetically). 

10 pan Freedom palette and AMC Lip Gloss 544
Swatches (without flash):
top row: DS.483 - Matte321 - Matte332 - Matte340 - matte338
bottom row: DS.482 - DS.502 - Matte343 - AMC Shine 45 - Matte351

Kuten näkyy, niin tästä paletista löytyy sinisiä. ;) Inglotin mattasävyt ovat aivan mielettömän samettisen tuntuisia ja pigmenttiä riittää (tuo vihertävän keltainen M343 oikein hyppää tuolta kuvasta). Meikkikuvia on tulossa. :)
As you can see there're blue shades in this palette. ;) Inglot's matte shades are amazingly velvety and pigmented (especially that yellowy green M343, it just jumps out). Make up pictures are coming. :)

Tässä vielä lähikuva huulikiillosta. Nämä AMC Lip Glossit ovat todella huiman näköisiä. Swatchia tulossa. Lupaan tehdä nyt viikonlopun aikana postauksen omistamistani Inglotin huulituotteista. 
Here's a close-up of the lip gloss. These AMC Lip Glosses look pretty wild. Swatches are coming. And I promise to make a post about Inglot lip stuff that I own this weekend. 

11 comments:

 1. Upea paletti :) ja kiitos Temptalia linkistä, itse joudun valitsemaan sävyt nettikuvien perusteella mutta en ole ikinä pettynyt. 2 palettia omistan mutta hankin kyllä joskus lisää :)

  ReplyDelete
 2. Todellakin kiinnostaa tuo huulikiilto! =)

  ReplyDelete
 3. Charming Nails:
  Onneksi Inglotin väreistä alkaa olla tosi hyvin swatcheja netissä. Ennen kuin firma tuli Suomeen, kuvia oli tosi vaikea löytää. Mä en varmaankaan vähän aikaan tartte uutta palettia. ;)

  Robyn:
  It is. :) A really lovely, very blue based purple. (Too many new colors, I can't wait to try them all..)

  Anonyymi:
  Huulilla tuo monivärisyys ei kovinkaan paljon näy, mutta muuten kiva kiilto. :) Mutta lisäkuvia on tulossa.

  ReplyDelete
 4. I love the colours, especially 338! I adore your blog by the way and will definitly come back to read more of your posts! I wish you lots of luck with it.

  All the best,
  Voe.
  _______________________________________
  http://lipstick-and-pearls.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Oh, thank you so much! I'm still kinda learning this whole thing, but blogging is fun. :)

  ReplyDelete
 6. Lovely swatches, you picked some awesome colours! I can't wait to see the swatch of the gloss!

  ReplyDelete
 7. That is so true! Temptalia has swatches of these matte shades and Christine wrote that this chartreuse is chalky and uneven.. Well, I beg to differ. ;) It's amazingly pigmented and I don't have any problems with chalkiness.

  This was a color I hoped that Sugarpill will release some day. But now it looks I won't be needing it anymore. :)

  ReplyDelete
 8. Mä tykkään nimenomaan juuri enemmän noista neliöistä, muotona miellyttää mun silmää enemmän kuin pyöreät.

  ReplyDelete
 9. Minä jo vitsailin poikaystävälle, että nyt joudun ostamaan kaikki pyöreät napit myös neliönä... ;) Tuo vaan hankaloittaa matkapalettien rakentamista, kun on sekä ympyrää että neliötä. :( Ja nähtävästi esim. kulmavärejä ei ole kuin pyöreänä. Vähän tyhmästi mietitty.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...