Friday, October 28, 2016

Kaunein huulipuna

Tämä huulipuna oli rakkautta ensi silmäyksellä. Luumunviolettilla pohjalla turkoosia kimalletta. En vaan voinut vastustaa. MACiltä on tullut useita ihania, uusia sävyjä (kuten keltaista, harmaata, sinistä, violettia jne.) ja tämä On And On (frost) on yksi uusista sävyistä. Näiden pitäisi jäädä vakkari valikoimaan.
Niin kaunis kuin On And On onkin, niin sen koostumus on hankala. Annan sen anteeksi. Alle suosittelen huultenrajauskynää tai jotain mattapunaa ja sen päälle vasta tätä huulipunaa. Tuo turkoosi kimalle pääsee näin parhaiten esille. Itse olin vähän hätäinen ja lopputulos oli epätasainen. Laitoin kevyesti alle MACin Night Moth -rajausta.
Kauempaa katsottuna epätasaisuus ei näy häiritsevästi.

Onko joku muu käynyt käpälöimässä MACin uusia huulipunasävyjä ja lähtikö jotain mukaan?

10 comments:

 1. Ihan mieletön, sopii väreihisi aivan loistavasti! Eikä haittaa jos koostumus ei ole täydellinen, väri on todella upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on aivan ihana. :) Itse annan anteeksi tuotteelle aika paljon, jos ne on vaan tarpeeksi kauniita. ;)

   Delete
 2. Mieletön, heijastaa käsittämättömän upeasti valoa nuo turkoosit kimalteet, jo puikosta kyllä huomaa, että välttämättä tosi lähekatsastelua ei kestä, koska kimalletta on niin paljon, että ei takuulla leviä ihan kuin unelma. Mutta kaunis on!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo kimalle antaa anteeksi todella paljon. Ja esim. tumman mattapunan päälle levitettynä tämä toimii varmasti kaikista parhaiten.

   Delete
 3. Upea sävy!!! Harmi kun koostumus ei ole niin hyvä. Onkohan edes mahdollista että tuon tyyppiset punat levittyisivät tasaisesti..?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole ainakaan tullut vastaan sellaista jossa olisi näin voimakas kimallus ja tasainen sävy. Mutta tämän onneksi saa toimimaan pienellä kikkailulla. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...