Tuesday, March 25, 2014

Vanha meikkikokoelma vm.2008 - Old Stash from 2008

En tiedä, kiinnostaako teitä tällainen kurkistelu, mutta löysin vanhan koneen tiedostoista kuvat vuoden 2007-2008 meikkikokoelmastani. Tarkoituksena on ottaa päivitetyt kuvat (olen ottanut tässä välissä  kuvia vain osasta meikkituoteita, kuten luomiväreistä ja huulipunista). Tuon kaiken kuvaaminen on vaan aivan valtava urakka.
Tykkäsin pitkään hyvin hohtavista luomiväreistä. Isadoran ja L'Orealin paletit olivat kovassa käytössä. Diorin Stylish Moven hankin käytettynä, mutta möin sen melko pian, koska se ei vaan kolahtanut. Urban Decayn Ammo -paletti on edelleen tallessa ja käytössä.
Grimas on ollut lähellä sydäntäni jo yli 15 vuotta. Tykkäsin myös todella paljon noista Lumenen soolonapeista ja tuo tummanvioletti I'm Sorry on minulla edelleen käytössä. Muuten luomivärejä on tullut melkomoinen kasa lisää lähinnä Inglotin vuoksi.
Meikkipohjia on ollut huomattavasti hillitympi määrä. Ehkä pitäisi yrittää päästä samaan vielä joskus. Olen ikuisesti katkera, että Max Factorin alkuperäinen Facefinity -meikkivoide lopetettiin. Vaaleimmat sävyt olivat ihan oikeasti kalpeita. Ostin näitä pitkään Ebayn kautta, mutta nyt niitä tuskin löytyy ja ovat niin vanhoja jo, että yök. 
Poskipuniakin on nykyään muutama enemmän. *köh* Tuo Grimasin irtopuuteri oli ensikosketukseni irtopuuterien ihmeelliseen maailmaan joskus 13 vuotta sitten ja sen myötä tajusin, kuinka suuri merkitys sillä on meikin viimeistelyssä. Make Up Storen 'Complex' poskipuna on todella nätti ja käytin muistaakseni noita kaksin kappalein loppuun. 
Siitä kirjoittelinkin, että ennen tykkäsin käyttää todella paljon huulikiiltoja ja hyvin kimaltavaisia sellaisia. Nykyään huulipunia on varmaan nelinkertainen määrä, mutta kiitoja on ehkä saman verran. Ripsiväreistä minulla on ikävä L'Orealin Longitudea. Samoin tykkäsin tosi paljon Rimmelin Volume Flash ripsarista. Kulmissa käytin ainoastaan Lumene mustanharmaata kulmakynää.
Näkyikö tuttuja tuotteita ja kiinnostaisiko teitä nähdä nykyinen kokoelma (ainakin noin suurin piirtein kuvattuna)?

In English:

I don't know if you're interested, but here's my make up stash from 2008. It's gotten a "bit" larger since then. Especially blushes, eyeshadows and foundations. 

Things I miss the most are Max Factor's old Facefinity foundation as the lightest shades were really pale. I also miss L'Oreal's Longitude mascara. 

I used to use lipgloss and very shimmery eyeshadows back then. Now I prefer matte lips and more matte eyes also. 

Are you interested in seeing my resent collection? (Although it's gonna be lots of work to photograph it.)

14 comments:

  1. Voi, kyllä kiinnostaa nykyinen kokoelma! :) ja toi Rimmelin Volume Flash mousse-ripsari oli aikoinaan mun ehdoton suosikki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olin itse ihan unohtanut nuo Rimmelin ripsarit. Ne oli kyllä hyviä.

      Delete
  2. Tottakai tällaiset kiinnostaa! Alkaa vaan harmittaan, että itse on tullut surutta viskottua vanhat meikit roskiin. :p Tuli vähän haikea olo näitä katsellessa. Facefinity <3, tosin nykyään varmaan liian kuivattava pintakuivalle iholle, mutta silloin, kun oli rasvoittuvampi iho niin tää oli täydellinen! UD:n Ammo on löytynyt itseltäkin, mutta myin sen aikoinaan pois, nyt kysyn, miksi? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kovin vanhoja meikkejä mullakaan ei ole. Olisi pitänyt säästää joku Anytimen sininen puuterirasia tai vanha lumene huulipuna. ;) Tuo Facefinity tulee oikeasti harmittamaan minua vielä vuosiksi. Yhtä hyvää meikkivoidetta tälle naamalle en ole löytänyt noiden jälkeen. :(

      Delete
  3. Kiinnostaa, nää on just ihania postauksia! :) On ihana vähän tirkistellä/ihastella toisten kokoelmia ja nostagisen hauskaa nähdä näitä vanhoja meikkejä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla. :) Itse tykkään nimittäin myös ihan hurjasti lueskella tällaisia kokoelma postauksia ja juttuja.

      Delete
  4. Tietysti kiinnostaa nykyinen kokoelma :) mullakin oli Ammo mutta möin sen. Oil slick on ainut väri jota ikävöin siitå.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuvien ottaminen on aloitettu. Huh huh, mikä urakka tuo on. ;)
      Ammo on yksi kauneimmista paleteista ikinä, mutta värit eivät ole kovin käytännöllisiä ja osa on liian glitterisiä jopa minulle.

      Delete
  5. Näitä on kiva lukea ja nykyinenkin kokoelma kiinnostaa kovasti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tykkään itsekin lueskella kokoelma postauksia, joten pitää itsekin siis sellainen tehdä. :)

      Delete
  6. Ihana postaus, todellakin haluaisin nähdä nykyisen kokoelmasi! :)

    ReplyDelete
  7. Ehdottomasti nykyinen kokoelma kiinostaa :) Näitä on todella mukava lukea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuvat ovat jo työn alla, joten seuraavan viikon aikana on tulossa aika suuri postaus. ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...