Sunday, October 9, 2016

October Rust - Kuvaukset Ruskametsässä

Olimme Markuksen kanssa jälleen kuvaamassa. Minulla on roikkunut kaapissa käytettynä ostettu Lip Servicen pvc-mekko, joka on nähnyt parhaat päivänsä. Ruskan värit sopivat mekon kanssa upeasti, joten nyt oli otollinen hetki lähteä metsään. Edellisiin kuvauksiin verrattuna tunnelma on aika erilainen. En ole koskaan erityisemmin ollut pvc-ihmisiä, joten mekon lisäksi minulla ei ollut oikein järkeviä asusteita. Tein boleron pari päivää aikaisemmin, vaikka vihaan pvc:n työstämistä ja ompelemista todella paljon (taiteen eteen on kärsittävä).
Yritin tehdä jotain hiuksilleni ja uskokaa tai älkää, mutta tupeerasin tuota pidempää puolta. Mutta eihän se kuvissa näy. Jos olisin osannut, niin olisin tehnyt letin tuolle toiselle puolelle. Nyt vedin hiukset kiinni niskaan toiselta puolelta, jotta hiuksiin tulisi selkeä pituusero. Toimi ihan kivasti.
- dress: Lip Service, Love Lies Bleeding 'Bathory' dress
- bolero, veil, corset & "gloves": made by me
- necklace: H&M

Sain jostain myös päähäni, että punainen huntu näyttäisi todella mahtavalta, joten sellainenkin piti tehdä vielä samana päivänä.  Huntu oli myös yllättävän lämmin. Päivä näytti lämpimältä, mutta ulkona oli alle +10C ja tuuli oli erittäin kylmä. Tuuli sai silmäni jälleen vuotamaan todella pahasti, mutta edelliskerrasta viisastuneena meikkasin hyvin pitkälle vedenkestävillä meikeillä. Seuraavassa postauksessa tulee lähikuvia meikistä.

6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...