Sunday, February 15, 2015

Turquoise Brows

Meikki-inspiraatio on ollut kovasti paikassa hukka viime aikoina. Mikään ei ole oikein onnistunut suunnitelmien mukaan ja kaikki on näyttänyt lähinnä tylsältä. Noh, nyt on sitten tylsä kaukana ja minulla aavistuksen inspiroituneempi olo. Olen joskus kokeillut punaisia kulmia hyvällä menestyksellä ja nyt oli vuorossa turkoosit. Berliinin KIKOsta lähti mukaan ihanan pigmenttinen Smart Eye Pencil, 813. Se toimii mahtavasti pohjana turkooseille kulmille.

Vinkkinä muutenkin kaikille, että jos haluat välillä kokeilla jotain kivaa sävyä kulmille, niin käytä pohjana esim. huultenrajauskynää tai jotain muuta pigmenttistä kynää, joka jättää hieman tahmean pohjan. Levitä sitten esim. viistopäisellä siveltimellä suht samanväristä luomiväriä päälle. Toimii hyvin ja pysyy hyvin. Olisin ehkä voinut laittaa vaikka peiteainetta ensin kulmiin, jotta pohja olisi ollut vaaleampi, mutta meni se näinkin. Ja baarin hämärässä kulmat näyttivät oikein kivalta. Ensi kerralla teen kulmista ehkä aavistuksen tummemmat. Ja kokeilen myös pinkkejä ja violetteja kulmia tässä joku päivä.
 Primer:
- UDPP
- Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- KIKO: Street Glam palette 01

Eyebrows:
- KIKO: Smart Eye Pencil 813
- Manly eyeshadow palette

Eyeliner/Mascara:
- Essence: Eyeliner Pen
- Lancôme: Hypnôse Star
- Ardell: accent lashes 305
Kuvat piti ottaa keinovalossa, joten kaikki näyttää keltaiselta. Kasvoilla minulla on sekoitus No7 Beautifully Matte -meikkivoidetta sävyssä Cool Vanilla ja Mehronin valkoista meikkivoidetta. Sain vihdoin hankittua meikkivoidesekoituksia varten valkoisen meikkivoiteen ja so far, so good. Siitä asiaa myöhemmin.  Huulilla minulla on KIKOn ihana 'Taupe' -huulipuna.
Silmämeikissä taas käytin KIKOsta ostamaani Street Glam, 01 -palettia. Tämä on todella kaunis ja yllättävän monikäyttöinen, vaikka onkin niin tumma. Tosin värit vaativat alleen hyvän pohjustajan. Itse käytin ihan Pixie Epoxya, jotta sävyjen metallisuus tulisi parhaiten esiin. Hintaa tällä oli 5e, joten ei paljon päätä huimaa. Tätä löytyy edelleen KIKOn verkkokaupasta, jos joku tämmöistä himoitsee.

In English:
I've been wanting to try turquoise brows for a while now. Finally I found a good eye pencil from KIKO to make that possible. Their Smart Eye Pencil in 813 is a perfect shade for this purpose.

If you want to try bright colored eyebrows I simply suggest you to use nicely pigmented eye/lip pencils which leave a slightly sticky base. After that apply eyeshadow in similar shade. That combination lasts very well on your brows. I want to try purple and pink next. 

6 comments:

 1. Aivan mahtavat kulmat! Ihanan näköistä huulipunaa ja luomiväripaletti näyttää hyvältä. Hieno meikki, sulle vaan sopii :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Välillä tekee hyvää vähän hullutella. :)
   Tuo Taupe sopii yllättävän kivasti melko värikkään meikin kaveriksi.

   Delete
 2. Ihanat kulmat ja ihana meikki! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tarttee kokeilla vielä pinkkejä kulmia, kun ne näytti sulla niin kivalta. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...