Sunday, November 9, 2014

Hocus Pocus

Pientä väri-ilottelua uuden Lunatick Cosmetics Labin 'Hocus Pocus' -paletilla (35$). Sain juuri otettua kuvat, ennen kuin tuli liian pimeää. Syksy on kiva, mutta tuo jatkuva Mordor-tila ulkona alkaa hieman ärsyttää. Kuvia on todella vaikea ottaa, koska valoa ei vaan riitä.
Meikkipalettien ulkoasu on ihanasti Ouija-laudan ja ruumisarkun välimuoto. Yksityiskohtiin on todellakin panostettu. Paletti on tehty jämäkästä pahvista ja se napsahtaa magneetilla kiinni. Paletin sisäpuolta koristavat klassisten kauhuelokuvien hirviöt.
Shadows from left: Sacrifice, Lime Lagoon, Phantom Craft, Omen & Pumpkin Queen
Sitten itse luomiväreihin. Kuten kuvista näkyy, niin pigmenttiä riittää. Alla olevassa kuvassa minulla on kahta er pohjustajaa swatchien alla. Yläreunassa on Malu Wilzin pohjustaja ja alareunassa taas Lunatick Labsin oma valkoinen Lunatick Primer. Laitoin sitä liikaa, joten värit tarrasivat hieman kiinni. Eli little goes a long way.

Värien koostumus on melko kuiva ja napit murenevat suht helposti, joten paletin kanssa pitää olla varovainen. Violetti luomiväri oli hieman murtunut kuljetuksessa ja väriä oli kaikkialla. Sen sai onneksi putsattua hyvin pois. Parhain tapa levittää näitä luomille on taputella väri paikoilleen melko varovasti ja vasta sitten häivyttää. Vaahtomuoviapplikaattorit ovat erittäin toimivia tällaisten kuivien, mutta pigmenttisten luomivärien kanssa.
Lähetyspakkauskin on aivan ihana ja menee teemaan täydellisesti. Paletti oli pakattu todella hyvin ja lähetys tuli Suomeen n.1,5 viikossa. Postikulut taisivat olla 12$ luokkaa, jos oikein muistan. Olisi siis ehkä kannattanut tilata jotain muutakin. Huomasin juuri, että heillä on myös viileänsävyinen kasvojen varjostuspaletti valikoimissa. Samoin huulituotteet kiinnostavat kovasti.
Päätin tietysti kokeilla kaikkia sävyjä kerralla ja ne sopivatkin yllättävän kivasti keskenään. Minulla on liikkuvalla luomella Lunatick Labsin oma valkoinen pohjustaja, joka totta kai saa sävyt näyttämään vieläkin kirkkaamilta, mutta tavallinen pohjustajakin olisi riittänyt.
In English:
I really wanted to try my new palette from Lunatick Cosmetics Lab. 'Hocus Pocus' ($35) palette includes 5 highly pigmented, matte eyeshadows. The texture is quite dry, so the eyeshadows are prone to breaking more easily. So handle your palette with care. 

I love everything about this palette. It's a cool combination of Ouija board and a coffin. And inside you can find pictures of famous movie monsters. Even the black&white striped box that the palette came in is really cool. I'd love to try their cool tones contour palette and their lip stuff too. 

As you can see from the pictures the eyeshadows perform really well. I have Lunatick Primer on my lid and it does make the colors pop even more, but you can go with a normal eyeshadow primer. 

4 comments:

 1. Upea meikki! Cutecosmeticsilta (.co.uk) saa Lunatickiä muuten myös. Siellä tosin näyttää olevan rajatumpi valikoima. Tuo varjostussetti olisi kyllä aikas houkuttelevan oloinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä tietää, että saa myös Euroopan puolelta, vaikka rahallisesti meneekin aika samaan.

   Pitää toivoa, että Lunatick Labsillä olisi hyvät Black Friday -alet. :)

   Delete
 2. Tosi ihana meikki! Ja tuo paletti on ihan mahtavan näköinen :D Hokasin, että tuossa on aikalailla samat sävyt kuin Urban Decayn Electric - paletissa. Mulla on se paletti itselläni, niin voin joskus ottaa vaikka mallia sun meikistä, toi on niin hieno :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mietin tänään ihan samaa, että nämä sävyt on todella samanlaiset kuin Electric -paletissa. Noh, ehkä sitä ei sitten tule hankittua, vaikka nämä onkin mattavärejä ja UD:n paletti on vähän metallisempi.

   Ja anna mennä vaan. :) Laitahan sitten kuvia blogiin.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...