Sunday, November 2, 2014

Dead Can-Can Girl

Meillä oli eilen pienet Halloween-juhlat ja tuparit siinä samalla. Minua harmittaa, etten nykyään jaksa suunnitella asuja ja meikkejä etukäteen. Olin ostanut myös piilarit iltaa varten, mutta ne eivät menneet millään silmään, joten annoin olla. Ihan hyvä oli näinkin. Olin siis jonkunmoinen kuollut can-can tyttö. Alunperin tuo haava rintakehässä oli luodinreikä, mutta se tipahti pois. Uudelleen tehty haava näyttää ehkä enemmän puukon jäljeltä, joten kuolinsyy muuttui kesken illan.
Koristeluun jaksettiin panostaa aika kivasti. Leikeltiin lepakoita seinille ja kattoon roikkumaan. Toinen puoliskoni taas veisteli kurpitsoja, jotka näyttivät mielettömän kivoilta (ja haisivat aika tympeältä).Meillä oli nyyttärimeininki, joten leivoin itse vain yhden kakun. Löysin reseprin Wicked Sweet Kitchen -blogista. Tämä maapähkinävoi-Snickers-kakku oli aika mieletöntä. Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan, jos tykkää Snickers-patukoista.Meikki oli melko yksinkertainen. Pääsin taas peittämään kulmat liimapuikon avulla ja tällä kertaa se sujuikin vähän paremmin (tosin ei ihan läheltä katsottuna. Haavaan käytin tummanpunaista huulipunaa ja mustaa huulikiiltoa.Minulla on todella harvoin kuvia koko asusta, mutta tässä yksi melko huono. (Otettu tietysti, kun tulimme baarista kotiin.) Korsetti ja hame ovat omaa käsialaa ja toppi on löytynyt joskus kirpparilta.
Myös toinen puoli sai aavistuksen kalmaisen make-overin. Hän sentään sai piilarit päähänsä tunnin yrittämisen jälkeen. Meikki tehtiinkin sitten vartissa, joten en jäänyt viilaamaan yksityiskohtia.

In English:
We had a small Halloween/house warming party last night. 
It's too bad I don't have the time or inspiration to plan my Halloween outfits/make up that much nowadays. This year I went as a dead can-can girl. First I had a bullet hole on my chest, but it fell. I fixed it and it ended up looking more like a stab wound. ;)

I made a delicious peanut butter-Snickers pie. Yum! 
My other half carved the pumpkins and was more successful with his contact lenses (I just couldn't get mine on). His make up was done in a hurry, so it's not too detailed.  

4 comments:

 1. Olen ihan kade, kun en tänä vuonna ehtinyt/saanut pitää omia halloween partyja. :D Tuota kakkua myös kuolasin, pakko ehkä kokeilla joskus, ssen verran lupaavalta vaikutti. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on ollut jaksaminen vähän vähissä viime aikoina, mutta halusin ehdottomasti järjestää halloween-iltamat. Ja suosittelen tuota kakkua lämpimästi tai sitten Snickers-cup cakeja. Nam.

   Delete
 2. Replies
  1. Baarimikko katsoi pari kertaa, kun istuin pöydässä. ;) Tuo "haava" oli aika hurjan näköinen livenä.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...