Tuesday, December 4, 2012

New Inglot Palette & Swatches


En ole hetkeen käynyt Inglotilla, mutta Hesan reissun yhteydessä piipahdin Kluuvin Inglotille ja ostin uuden viiden luomivärin Freedom -paletin. En ollut suunnitellut sävyjä etukäteen, mutta paletin sävyt miellyttävät silmääni todella paljon.

I haven't been to Inglot store in a while, but while I visited Helsinki I decided to take a look. I bought a new 5-eyeshadow Freedom palette. I hadn't really thought about the shades beforehand, but it turned out to be quite easy. 

Kaikki sävyt on jälleen huiman pigmenttisiä, kuten kuvasta varmaankin näkyy. Olin hieman huolissani, että matta violetti (M325) olisi liian samanlainen Sugarpillin Poison Plumin kanssa, mutta huoli oli täysin aiheeton. Inglotin violetti on huomattavasti tummempi. Tuo sininen on houkutellut minua jo pitkään, joten nappasin sen vihdoin mukaan. Ja nyt minulla on ihana oranssi/terrakotta/jne. jonka perään haikailin edellisessä postauksessani. Meikkikuvia tulee, kunhan ehdin hieman testailemaan palettia.


All shades are highly pigmented, as you can see from the picture. I was a bit worried that the purple shade (M325) would be too similar with Sugarpill's Poison Plum, but this is much darker, so no worries. That blue shade has been on my want list for a while now, so I grabbed it. And now I have a lovely burnt orange/terracotta shade I was after in my last post.

-----------------------------

Kirjoitellaanpas nyt muitakin uutisia. Olen marraskuun aikana käynyt hius-/hiuspohjahoidoissa. Minulta on lähtenyt aivan järkyttävästi hiuksia kesästä lähtien ja muutenkin ohut tukkani on alkanut näyttää todella ankealta. Nyt olen käynyt kolme kertaa hiushoidossa, jossa ensin hiukset pestään, sitten laitetaan naamio ja sen jälkeen vielä hiuspohjaa stimuloiva hoitoneste. Tämän lisäksi olen käynyt kaksi kertaa hiuslaserissa. Sen tarkoituksena on myös stimuloida hiuspohjaa. Hoitokertoja tulee yhteensä 10. Lopullista tulosta ja hyötyä ei pysty arvioimaan vielä pariin kuukauteen. Toivon, että näistä olisi apua. Olen myös aloittanut biotiinikuurin, mutta koska minulla on valmiiksi rasvoittuva ja epäpuhdas iho, niin en ole kovin innoissani biotiinin ihoa huonontavasta vaikutuksesta. Monet syövät sen vuoksi sinkkitabletteja ja yritin sitä itsekin, mutta sainkin todeta, että sinkki aiheuttaa minulle voimakasta pahoinvointia. :( Mutta pitää seurata tilannetta ja päivittää parin kuukauden päästä uudestaan.

And some other news. I've been having hair/scalp treatments since November. I've been suffering from hair loss since summer and my already thin hair is in a sorry shape. I had 3 scalp treatments where my hair was first washed, then there was a hair mask and after that a scalp stimulating toner. I've also had hair laser treatments (2 times so far - 10 all together). It's also meant to stimulate the scalp. I don't know if these will do any good. Only time will tell. I've also started taking biotin, but because of my oily/blemished skin I'm not too fond of biotin. It worsens my skin. People usually take zinc to prevent that, but I was lucky to find out that zinc causes me nausea. :( I'll keep you updated.
 Kuva minusta tämän aamuisen hiushoidon jälkeen. Ihanat kikkurat. <3
Picture of me after this mornings hair treatment. Love those curls. <3

4 comments:

 1. Ikävä kuulla sun hiuksista. :/ Ootko ottanut sinkin ruuan jälkeen? Ite otan lisäravinteet iltapalan jälkeen, tyhjään mahaan otettuina aiheuttaa kyllä helposti huonoa oloa.

  Ihanat Inglotit!♥

  ReplyDelete
 2. Aina olen ottanut ruoan kanssa. Sinkin kanssa kokeilin myös tabletin puolittamista, mutta kova kuvotus tuli silti. Katsotaan nyt, jos tämä olisi kausittaista sulkasatoa (vaikka samanlainen oli tilanne myös viime vuonna tähän aikaan).

  Mutta Inglotit on sentään ihania. :)

  ReplyDelete
 3. Oi tuo 607 on upea! Meikkikuvaa siitä kiitos :) sopisi mullekin tuon värinen sävy...

  ReplyDelete
 4. Ihanaa! Tällaista meikkiblogia olen jo hakenut pidemmän aikaa. Näitä meikkejä katsellessa saa itsekin uusia meikki-ideoita oman arkimeikin päivittämiseen. Jees! :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...