Thursday, December 20, 2012

Darkest Deeds

Vihdoinkin viikon "kesäloma"! :) On tätä odotettukin. Nyt saan oikeasti levätä hetken. Kävin myös läpi syksyn aikana kertyneitä meikkikuvia ja tässä yksi niistä.

Finally, my "summer" vacation! :) I've been waiting for this quite a while. I went through some older pictures and here's one look from the autumn.
Vihreän silmämeikin pääpaino on Fyrinnaen upeassa 'Dressed to Kill' luomivärissä. Se on niin täydellisen syksyinen sävy ja se kiiltelee ja hohtaa todella kauniisti. Sain tuona päivänä kahdelta tuntemattomalta ihmiseltä kehuja meikistäni ja tyylistäni. Eräs nainen ihan pysäytti minut ja sanoi, että 'onpa sinulla kaunis tyyli'. Olin kovin häkeltynyt ja otettu.

The main focus in my eye make up was in Fyrinnae's gorgeous 'Dressed to Kill' eyeshadow. It's perfect for autumn and it shines beautifully. Two random people commented on my look that day and both were very positive. :)
 Primer:
- UDPP
- Fyrinnae: Pixie Epoxy

Eye Shadows:
- Grimas: 002 (ivory)
- Wet 'n Wild: Comfort Zone palette (dark and light greens)
- Fyrinnae: Dressed to Kill

Eyeliner/Mascara:
- H&M: Liquid Eye Liner pen
-Natural Code: black kohl
- Isadora: Big Bold Mascara
 Lips:
- MAC: Dark Deed (LE Venomous Villains)
Meikkipohjana käytin perinteisesti Illamasquan Skinbasen sävyä 02. Tykkäsin itsekin tästä meikistä ihan älyttömästi. Vähän tuollaista Lumikki-meininkiä.

As a foundation I used Illamasqua's Skinbase 02. I really loved this dramatic look. 
 

9 comments:

 1. On kyllä todella kaunis väri :) käveletköhän sä taas kaupungilla mua vastaan...kyllä sä olet tosiaan "ilmestys" livenäkin, erotut massasta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tällä reissulla saattaa jäädä muu Savo välistä. Viikonlopuksi luvattu -30C pakkanen ei myöskään oikein houkuttele kaupoille. ;) (Harmittaa vähän vieläkin, että en tajunnut sua silloin vuosi sitten.)

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos kovasti näin jälkikäteen. Toivottavasti myös sinulla oli mukava joulu ja uusi vuosi. :)

   Delete
 3. Tosi magee meikki! ;) On ihan pakko aloittaa blogisi aktiivikyttääminen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia suuresti. Blogi ei päivity kovin aktiivisesti tällä hetkellä, mutta yritän keksiä aina välillä jotain kivaa päivitettävää. :)

   Delete
 4. Sun hienoja meikkauksia kaivataan kovasti! :)
  Katselen huvikseen vanhoja meikkauksias, vaikka oonkin ne jo katsellut läpi, mutta kun ne on niin hienoja!
  Tosin ymmärrän, että kiire on, halusin vaan kertoa, että meikkailujas kaivataan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos!
   Talvi etenee niin kauhean nopeasti. Työ pitää kiireisenä ja sen lisäksi pitäisi tällä viikolla muuttaa. Tahdon lisää tunteja päivään. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...