Thursday, June 23, 2011

NailEtc. & iHerb Hauls

Tällä viikolla tupsahti viimeisetkin tilaukset postin mukana. Eli NailEtc.com ja iHerb. Olen tilannut kummastakin aiemmin ja kaikki sujui jälleen nopeasti.
These're the last orders in a while. From NailEtc.com and iHerb. I've ordered from both places before and everything has gone well.

nailetc.com
Tällä kertaa tilasin 3 lakkaa. (Postikulut oli $9.99.) Kaikissa on ns. 'glass fleck'-koostumus, eli tuollainen hyvin kimmeltävä ja valoaheijastava, muttei kuitenkaan glitteriä. Olen viime aikoina ostanut pelkästään lakkoja, joissa on tämä koostumus. Se on vaan niin nätti ja näyttävä. :)
- OPIn Katy Perry-kokoelmasta 'The One That Got Away. Ihana, tumma marjaisa punainen.
- Zoya: Faye. Ensimmäinen Zoya-lakkani. Erikoinen ja ihana lakka: vaalean purppuralla pohjalla kultaista/persikkaisia kimalletta. Neutraali, jossa on joku juju.
- Orlyn Cosmic FX-kokoelman Halley's Comet. Mieletön hohtava turkoosi.<3

I ordered 3 polishes. All have glass fleck finish. It's very shimmery, but not really glittery. Lately I've only bought polishes with this finish. It's really pretty and showy. :)
- OPI: 'The One That Got Away' from Katy Perry collection. Lovely, dark, berry red. 
-  Zoya: Faye. My first Zoya polish. Unusual and pretty color: golden/peachy flecks on a light purple base. Neutral color with a twist.
- Orly: Halley's Comet from Cosmic FX collection. Awesome, shining turquoise. <3 

Zoya (with flash & without flash)

Toinen tilaus tuli iHerbiltä. Sieltäkin olen tilannut kerran aiemmin. Tuo nettikauppa on ihan valtava, joten kannattaa etsiä keskusteluja tuotteista ennen kuin lähtee selailemaan; helpottaa sopivien tuotteiden löytämistä. Tosin itsekin löysin tällä kertaa maitohappobakteerit ja piparminttukapselit puolivahingossa. Postikulut ovat todella edulliset, kunhan paketin paino ja arvo ei ylitä tiettyä rajaa: 1800g/$80. (Omalle paketilleni tuli postikuluja huimat $4 ja paketti saapui viikossa.)
My other order was from iHerb. This webstore is *huge*, so you may want to read some forums etc. about their products before exploring. It makes things so much easier. But I found the probiotics and peppermint oil soft gels by accident. International shipping is very affordable when your package value isn't more than $80 and weight must be under 1800g/4lbs. (I paid whopping $4 for shipping and the package arrived in a week.)

- Desert Essence, Organics Body Care, Vanilla Chai Hand and Body Lotion, 8 fl oz (237 ml)
Ihanan tuoksuinen vartalovoide. Vaniljainen ja lämpimän mausteinen. Tältä Body Shopin Spicy Vanillan olisi pitänyt tuoksua.
Lovely smelling body lotion. Pleasant spicy vanilla. This is how Body Shop's Spicy Vanilla should have smelled like.
- Giovanni, Tea Tree Triple Treat Invigorating Shampoo, 8.5 fl oz (250 ml)
Olen ehtinyt kokeilla kerran ja vaikuttaa hyvältä. Shampoossa on viilentävä vaikutus. Puhdisti hyvin, mutta ei kuivattanut.
I've only tried this once, but I like it. It has a cooling effect. Cleansed well, but didn't dry out my hair.
- Giovanni, Smooth as Silk, Deep Moisture Conditioner, 8.5 fl oz (250 ml)
Tätäkin olen kokeillut nyt kerran ja tykkään tosi paljon. Teki hiuksista todella pehmeät parin minuutin vaikutusajalla. Tilaan varmasti uudestaankin.
I've also tried this once and I like it a lot. It made my hair so soft. I'll definitely buy again.

- Dr. Ohhira's, Essential Formulas Inc., Probiotics 12 PLUS Original Formula, 60 Capsules
- Heather's Tummy Care, Tummy Tamers, Peppermint Oil, 90 Enteric Coated Softgels 
Nämä kaksi tuotetta halusin kokeiluun oikuttelevan vatsan vuoksi. Nuo Ohhiran maitohappobakteerit maksavat järjettömän paljon (n.$50), mutta olen valmis maksamaan, jos ne tosiaan toimii. Piparminttukapselit ovat onneksi edullisia.
These 2 are meant to settle my upset stomach. Those Ohhira's probiotics are extremely expensive ($50), but if they really work I'll pay that. Peppermint soft gels were much more affordable.   

4 comments:

 1. Kyllä Nailetc myy ihan aitoa kamaa :) voi olla että sun pullosta on vaikka tarra pudonnut tai uupunut alunperin. Ei myyjä välttämättä sitä hoksaa :)

  ReplyDelete
 2. Hyvä tietää. :) Katsoin läpi miljoonat feikki-Opi oppaat ja olin jo ihan varma, että feikkihän tämä. Taidan poistaa tuon pätkän tuolta tekstistä. Ajattelinkin, että sinä voisit tietää tästä asiasta enemmän. :)

  ReplyDelete
 3. Muakin kyllä niin himottais tilailla tuolta iHerbistä. Siellä on niin mielettömän laajat valikoimat vaikka mitä ihania tuotteita! LOVE
  Harmi vain, etten itse omista luottokorttia, eikä siellä taida vieläkään muut maksutavat käydä:(
  ...no ehkäpä voisin vähän lainailla äiskän luottokorttia ;)

  ReplyDelete
 4. Suosittelen lämpimästi iHerbiä. Luottokortti taitaa olla ainoa maksuväline. Valitettavasti. Toivottavasti äiti auttaa hädässä. ;)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...