Tuesday, April 1, 2014

Make Up Collection: Face - Meikkikokoelma: Kasvot

Toisena vuorossa ovat kasvomeikit. Näitä onkin kertynyt rutkasti lisää sitten vuoden 2008. Kuten näkyy, niin suosin poskipunissa MACin ja Illamasquan punia. Erilaisia hohtotuotteitakin on kertynyt, mutta olen edelleen aika huono käyttämään niitä.

Next up is face products. These have really multiplied since 2008. As you can see I mainly use MAC and Illamasqua blushes. I also have different highlighters, but I don't use them that much. 
Tiesin, että minulla on paljon meikkivoiteita, mutta tämä määrä ehkä silti yllätti. On tämän takana ihan syykin. Eli odotan aina löytäväni sen täydellisen meikkivoiteen. Ei ole löytynyt. Osa näistä lähtee kiertoon lähitulevaisuudessa. Toiveena olisi jättää 6-8 meikkivoidetta käyttöön.

Ok, this is a problem. I knew I had a lot a of foundations, but this is quite mad. But the reason behind this is my quest for the HG foundation. Still haven't found one. I'm hoping that I'll have "only" 6-8 foundations I use and rotate.
Puuterit ovat tälle rasvanaamalle erittäin tärkeitä. Jos haluan, että meikki pysyy todella mattaisena, niin Kryolanin Anti-Shine on paras apu. Pidän muutenkin Kryolanin puutereista. Kivi- ja meikkipuuteria käytän vain meikin korjailuun päivän mittaan. Everyday Mineralisin pohja on jäänyt käyttämättä, koska mineraalimeikkipohjat eivät vain toimi tällä iholla.

Powders are essential to my make up routine. If I want my foundation to stay matte I use Kryolan's Anti-Shine powder. I use the pressed powder and make up powder just for touch ups.
Tässä vielä peittoa ja pitoa meikkiin. Tästä puuttuu MACin Prep+Prime Face Protect spf 50 sekä Isadora Under Cover Face Primer.

Prime and conceal. Missing from the picture MAC's Prep+Prime Face Protect spf 50 and Isadora's Under Cover Face Primer.

6 comments:

 1. Onhan tuossa pari meikkivoidetta ;) ihana kokoelma kaikenkaikkiaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, jep... Puolet pitäisi laittaa eteenpäin, kun vaan jaksaisi. Mutta tuskin pääsen ihan hetkeen alle 10 meikkivoiteeseen. Miksi hyvän meikkivoiteen löytäminen voi olla niin vaikeaa?
   Ja kiitos. :) Kuvaaminen oli yllättävän kivaa.

   Delete
 2. Oo, oo, oo- mitä poskipuna-aarteita!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tykkään ihan sikana itsekin. :) Poskipunia en juurikaan kaipaile tällä hetkellä enää lisää.

   Delete
 3. Hassua miten tuo Urban Decayn purtilo näyttää vaan jotenkin nätiltä ja kiinnostavalta ihan vaan siksi, että siinä on vähän erilainen korkki. Helposti lähtisi ihan siksi mukaan jonkun muun sijaan jos joskus tuollasta ostaisin. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Urban Decay on aika jees kaikinpuolin. Pakkaukset poikkeavat aika paljon normeista, vähän niin kuin Illamasquan jutut. Tosin hinnat on hieman turhan korkeat.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...