Tuesday, April 1, 2014

Make Up Collection: Lips - Meikkikokoelma: Huulet

Kolmannessa osassa ovat sitten huulimeikit. Jep, jep. Tiesin, että minulle on kertynyt huulipunia, mutta näitä on paljon! Tosin minulla on vain yksi huulipuna, jota en ole käyttänyt. Kaikkia muita on käytetty joko paljon tai muutamia kertoja. On tietysti ilo huomata, että en ole kerännyt vain yhden värisiä huulipunia vaan niitä on aivan laidasta laitaan. Ainoa sävy, josta haaveilen, on matta harmaa.

So, here're my lip stuff. I knew I had quite a few lipsticks, but man. I was a bit shocked. But I do have only one lipstick that hasn't been used. Only shade I'm dreaming of right now is a matte grey. 
Otin erikseen ryhmäpotretin MACin huulipunista. En tykkää ottaa kuvia salaman kanssa, mutta iltaisin ei valo ihan vielä riitä. Salaman kanssa värit onneksi toistuvat aika kivasti. Kysykää, jos haluatte tietää nimiä ja sävyjä.

Here's a picture of my MAC lipsticks. Once again, ask if you want to know some particular shade.
Odds and ends. Huulipunat, joita on hankala kuvata niiden hylsyjen takia.
Huulikiiltoja ja vähän sekalaista. Yksi MILANIn huulikynä on karkuteillä, joten se puuttuu kuvasta. Huulikynistä puuttuu kaksi punaista rajausta. En vain löytänyt niitä tähän hätään mistään.

Lipglosses and misc. One MILANI Lip Flash is missing from the picture. So are 2 red lipliners. Couldn't find them.

8 comments:

 1. Nuo MACit ja UD:t!!!! <3 Olen vähän kade.

  ReplyDelete
 2. MACin punia on jotenkin kertynyt. Tosin tykkään noista ihan älyttömästi ja iso osa on LE-punia. UD:n vanhat pakkaukset on niin ihania, mutta ne punat maistuu myrkylle. Niitä tulee silti käytettyä aika paljon varsinkin töissä.

  ReplyDelete
 3. Ihana punakokoelma! Noi UD:n hylsyt on jotain mieletöntä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään kans. :) Ne uudet hylsyt on kans tosi ihania, mutta nuo vanhat on vaan <3.

   Delete
 4. Replies
  1. Sanotaanko, että olisin aavistuksen kateellinen, jos näkisin tällaisen kokoelman jollain toisella. ;) Näissä punissa on todella vähän "turhia" sävyjä.

   Delete
 5. Upeita! Et kyllä todellakaan ole keskittynyt vaan yhteen sävyyn vaan kaikkea löytyy. Minulla on vähemmän punia kuin tuossa ensimmäisessä kuvassa, ja silti on pieni morkkis viimeisimmän hankkimisesta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei sitä ole edes tajunnut, miten paljon näitä on kertynyt. :) Mutta olen silti tietoisesti vältellyt samankaltaisten sävyjen ostamista.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...