Wednesday, January 29, 2014

My Purple Lipsticks

Olen miettinyt jo hetken, että pitäisi tehdä erillinen postaus violeteista huulipunistani. Tykkään käyttää violetteja sävyjä aina kuin mahdollista. Valitettavasti työympäristössä violetit huulet ovat turhan huomiota herättävät.

I've wanted to do a post about my purple lipsticks for a while now. And now that I got couple more, I decided it's time. I love using purple lippies, too bad they are a bit too loud at work.

1. MAC: Smoked Purple. Tämä taitaa olla Pro-kauppojen pysyvässä valikoimassa. Koostumus on matta ja valitettavasti levittyy huulille epätasaisesti, eli vaatii vähän töitä. Muuten todella ihan vampy-sävy.
2. MAC: Instigator. Tämä on lempparini, kuten jo tiedätte. :) Pigmenttinen ja nätisti levittyvä matte-puna.
3. MAC: Punk Couture. Tämä on ihan oikea violetti. Matta ja kuten Smoked Purple, niin tämä levittyy hieman epätasaisesti.
4. Viva la Diva: Kharma. Hyvin samansävyinen Punk Couturen kanssa, mutta Kharmassa on hohdetta. Pigmenttinen ja edullinen. Suosittelen.
5. Illamasqua: Kontrol. Kuuluisa mattavioletti huulipuna. Tämä on pohjasävyltään selkeästi harmahtavampi kuin esim. Punk Couture. Pysyvyys on todella hyvä.
6. Dior: Mysterious Mauve (kirjoitin tuohon kuvaan väärin). Fuksiaan taittava purppura. Kaunis sävy, mutta en pidä punan tuoksusta. Mauven kanssa tällä ei ole mitään tekemistä. ;)
7. MAC: Heroine. Jälleen fuksiaan taittava purppura. Ihana koostumus ja väri. Huikean pigmenttinen ja olen kuullut, että tämä tulee vakiovalikoimaan MACin pisteille. Hyvä niin.
8. Viva la Diva: Very Violet. Tämä on ollut aika hutiostos. Liian vaalea omille huulilleni ja näyttää lähinnä pinkiltä.
9. Illamasqua: Posture. Odotin tätä punaa todella paljon, mutta valitettavasti tämä on myös liian vaalea. Tulee corpse-huulet.
10. Lime Crime: Chinchilla. Näyttää todella samalta Posturen kanssa, mutta Chinchilla on tummempi ja peittävämpi. Tästä sävystä pidän ihan hurjan paljon.
Tässä vielä swatchit kaikista sävyistä ja alla on rivi huulikuvia. (Niistä puuttuvat: Mysterious Mauve ja Posture). Omat suosikkini ovat: Instrigator, Kharma, Kontrol ja Chinchilla. Onko teillä millainen suhde violetteihin huulipuniin?

Here're swatches and below you see lip swatches (missing: Mysterious Mauve and Posture). My own favorites are: Instigator, Kharma, Kontrol and Chinchilla. Do you like purple lips, or is it too much?
Smoked Purple
Instigator
Punk Couture
Kharma
Kontrol
Heroine
Very Violet
Chinchilla

14 comments:

 1. Vau! Täähän on tosi hyvä postaus, kun värjäsin hiukset violetilla, ja olen jo pitkään etsinyt hyvää violettia huulipunaa. Jännä, että just toi LimeCrime on ollut mun ostoslistalla ties kuin kauan, voisin vihdoin ostaa ton Chinchillan. Ajattelin tilata myös D'Lilacin Limeltä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva juttu! :) Jos haluaa pastelli-sävyjä, niin siinä tapauksessa nuo Lime Crimen punat on varmasti hyviä. Jos taas haluaa näyttävyyttä, niin Illamasquan tai Viva la Divan punat ovat aivan omiaan.

   Delete
 2. Hurmaavan värinen tuo Instigator! Pidän punaiseen taittuvista violeteista punista. Lemppareitani ovat Make Up Storen Black Orchid ja Nivean Chantal Tomass-sarjan Bedtime Plum. Ensimmäisessä tosin on hankala levittyvyys ja jälkimmäistä ei kai valmisteta enää. : D Etsin sitä täydellistä vielä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Instigator olisi varmaan sitten aika täydellinen sulle. Ja Viva la Divan viimeisimmän kokoelman Super Nova. Kannattaa googlettaa. Ainakin ruotsalaisissa blogeissa on hyviä kuvia.

   Delete
 3. Nro 2 taitaa olla munkin lemppari, upea, mutta diggailen myös tuosta Diorista. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitäisi saada aikaiseksi kirjoittaa tuosta Diorista. Ärsyttää, kun joskus jotkut jutut vaan jää tekemättä. Se on kans todella ihanan sävyinen.

   Delete
 4. Violetti on mulle vieläkin aika vieras väri huulipunissa, tällä hetkellä VLD:n Euphoria on lemppari (mikä sattuma – mullakin oli violetti huulipuna-teema päivän postauksessa!), sillä se ei ole liian violetti vaan taittaa malvaan. Sen violetimmaksi en ehkä uskaltaudu, koska mun tyyliin se ei sovi niin paljon kuin esim. sinun :) Heroine on kyllä ihana sun huulilla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Violetti on vähän vaikea sävy. Mutta tuo Euphoria näyttää ihan huikean ihanalta sun huulilla. Olen itsekin monesti hiplannut sitä Kicksissä. Todellakin hauska yhteensattuma, että kummatkin kirjoitettiin samana päivänä nimenomaan violeteista huulipunista. :)

   Delete
 5. Oi jessus kuinka kauniita! Oon hurahtanut tummiin huuliin ja koittanut löytää täydellisiä sävyjä, Heroine ja Instigator<3 harmi kun MAC in tuotteita ei Vaasassa myydä! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos. :) Tummat huulipunat on vaan ihania. MACin saatavuus on todella harmittavan heikko. Toivottavasti MACin verkkokauppa tulee myös Suomeen joku päivä, kun Ruotsikin sai omansa.

   Delete
 6. Oon kuolaillut tuota kharmaa jo hetken ja tämä sinetöi ostopäätöksen - tuo väri on vaan niin täydellinen että pakko saada!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Erinomainen päätös. :) Harvinaisen upea ja edullinen violetti.

   Delete
 7. Heroine vakiovalikoimaan? Jee!

  Kadehdittavan upea kokoelma sinulla. :) Ostin Lontoosta Illamasquan ESP-sävyn. Uskon, että voisit pitää siitäkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olisikohan se tulossa maaliskuussa? Saisivat vakinaistaa miljoona muutakin juttua. Välillä nuo LE-kokoelmat ärsyttää. ESP oli jo tilauksessa kerran mukana, mutta se olikin myynyt loppuun. Ja luin silloin siitä melko huonoja arvosteluja, joten en ole viitsinyt hankkia. :/ Ihanan värinen se kyllä on.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...