Sunday, February 12, 2017

Burgundy & Old Gold

Todella pitkästä aikaa meikkikuvia. Hyvin harvat meikit ovat tallentuneet kameraan, koska päivänvaloa on ollut vähän heikonlaisesti. Meikki-inspiraatio on ollut myös hukassa, joten olin hyvin tyytyväinen tähän kokonaisuuteen. Tämä taisi olla taas sellainen väriyhdistelmä, jonka olen nähnyt jossain ja ihastunut siihen.

Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- Fyrinnae: Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Grimas: 681 (burgundy)
- MAC: Star Violet
- MAC: Old Gold pigment
- MAC: Vanilla pigment

Mascara/Eyeliner
- KatVonD: Tattoo Liner 'Trooper'
- Missha: Power Fix Mascara
- Lancôme: Grandiose mascara 
Kasvoilla minulla oli Urban Decayn All Nighter meikkivoide sävyssä 0.5. Huulilla oli pitkästä aikaa KatVonD:n Motörhead -huulipuna.
Minulla on pieni hiuskriisi meneillään. Kävin viikko sitten kampaajakoulun kampaamossa ja oma ajatukseni oli tehdä raitoja juurikasvuun. Heillä oli oppilaita sairaana, joten aikataulu ei ollut ihan selvillä. Vaalennusoperaatio jätettiin kokonaan ja hiuksiini laitettiin vain tummanharmaa sävyte. Ajattelin, että se haalistuu, mutta se on itse asiassa muuttunut hyvin rusehtavaksi ja sitä en missään nimessä halua. Kuvassa olen itse taittanut sävyä violetilla sävytteellä (livenä hiukset näyttävät tummemmalta). Nyt mietin täällä, että teenkö vaalennuspesun vai kokeilisinko askorbiinihappo-käsittelyä. Sen avulla moni on saanut haalistettua epätoivottuja sävyjä hiuksista.  Ei nämä hiukset pahalta näytä, mutta en ajatellut ihan tätä ja minulla on edelleen tuo 10cm juurikasvu. Pitää ensi kerralla tehdä parempi suunnitelma ja vaalentaa tuota juurikasvua, niin yleisilme olisi hieman vaaleampi.

8 comments:

 1. Ihan mielettömän upea meikki taas! <3

  ReplyDelete
 2. Voi että on superkaunis meikki <3 ne vaaleammat hiukset olivat kyllä kivemmat näin minun mielestäni ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. <3 On tämä sävy onneksi hieman haalistunut, mutta hieman vaaleampi ja harmaampi olisi ollut kivempi...

   Delete
 3. Järjettömän upea silmämeikki! Huokailen ja ihastelen suu auki, todella taidokasta työtä <3 Ja siis mikä väriyhdistelmä! Ihan nappivalinta, mun on ihan pakko kokeilla jotain vastaavaa :) Kiitos inspiksestä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos tuhannesti! Ihana, jos voin toimia inspiraationa.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...