Sunday, July 31, 2016

Mitä tapahtui heinäkuussa?

Possu -kissa <3 Minna Parikka
Takana alkaa olla erittäin rankka ja väsyttävä heinäkuu. Työkiireet eivät tosin lopu vielä tähän, joten blogi aktivoituu kunnolla vasta syyskuussa. Olen ottanut kuvia ja jutun aiheitakin olisi, mutta en ole jaksanut harvoina vapaahetkinä istua koneelle. Instagramia (@tiahaar) olen jaksanut pitää hieman ajantasalla, joten sitä kannattaa seurailla näin kesäaikaan.

Rankka työ, rankat huvit? Eikös se näin mene? ;) Olen hemmotellut itseäni muutamalla hankinnalla, vaikka varaa ei oikeastaan olisi ollut.

Ensiksi nämä kuvassa näkyvät Minna Parikan Raquel -korkkarit. Olen vuosia unelmoinut Parikan kengistä ja varsinkin näistä Raquel -koroista. Näiden kenkien muoto hivelee silmää kaikessa naisellisuudessaan ja siroudessaan. <3 Minna Parikalla taitaa edelleen olla menossa ale, josta nappasin tämä oman kenkäparini hintaan 190e. Hinta kirpaisin, en valehtele. Mutta normaali hinta näillä kengillä on 315e, joten alennus oli huomattava. Rakastan glitteriä ja nyt harmaahiuksisena olen taas tykästynyt violetin ja punaisen sävyistä, joten fuksia glitter sopii minulle kuin nakutettu.
Toinen hankinta oli todella pitkään miettimäni Z-paletti. Ostin pienimmän, mutta olisi toki voinut hankkia sen medium koon myös. BeautyBayltä lähti mukaan myös ensimmäiset Makeup Geek -luomivärit, joista kirjoittelen vielä lisää.
Tänä vuonna emme ole ehtineet toisen puoliskoni kanssa yhtä useasti metsään kuin vuosi sitten, mutta sain edes muutaman rasian mustikoita pakkaseen.

Olin myös toisenlaisella metsäretkellä kuvausten muodossa, jonka kuvasatoa odotellaan vielä hetki.
Tällä hetkellä en odota mitään niin paljon kuin että elokuukin olisi jo ohitse ja syyskuun puolivälissä odottaa viikon loma ja reissu Barcelonaan.

2 comments:

  1. Ihanat kengät! Mä olen haaveillut noista samoista, mutta en ole osannut päättää minkä väriset ja alesta mäkin olen katsonut, en vaan pysty maksamaan kengistä yli 300€. :D

    ReplyDelete
  2. Omistan kans yhdet Parikat (Belle't punaisina) ja ne on kyllä olleet yks parhaimpia hankintojani koskaan! <3 Maksoivat hitosti joo (280e), mutta ovat maksaneet itsensä ihanuudessaan jo monta kertaa takaisin :> <3 Ihanat noi sunkin!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...