Thursday, March 27, 2014

Winter Soldier

Marvelin Captain America: Winter Soldier oli ensi-illassa eilen ja se oli pakko käydä katsomassa. Olen odottanut tuota leffaa ihan ikuisuuden ja se oli sen odotuksen arvoinen. Totta kai myös meikki piti miettiä tarkasti. ;) Silmissä on mustaa ja hopeaa (Winter Soldier) ja huulilla punaista ja kynsissä sinistä (Captain America). Ja jos joku käy leffan katsomassa, niin kannattaa istua ihan lopputekstien viimeisille sekunneille saakka.

Marvel's Captain America: Winter Soldier premiered here yesterday and I had to see it right away. I've been waiting for that movie forever and it was worth all the wait. And of course I had think about my make up very carefully. ;) I had black and silver on my eyes (Winter Soldier) and red lips and blue nails (Captain America). (If anyone's planning on going, you want to sit to the end of end credits.) 
 Primer:
- UDPP
- BeYu: 432 Grey Pearl

Eye Shadows:
- Inglot: M351
- Fyrinnar: Calavera Cupcakes
- Urban Decay: Oil Slick

Eyeliner/Mascara:
- H&M: Liquid Eyeliner pen
- Lancôme: Doll Eyes
 Face:
- Almay: Clear Complexion, 120 Ivory
- Ben Nye: Translucent Powder
- e.l.f.: Cool Bronzer
- Illamasqua: Hussy

Lips:
- MAC: Russian Red

Nails:
- Orly: Lunar Eclipse
Sitten vielä kuva samasta meikistä ilman huulipunaa. Nude huulet olisivat käyneet erittäin hyvin, mutta olin jo päättänyt, että punaisella mennään. Almayn meikkivoiteesta on tulossa enemmän juttua pian. Minusta on nykyään hieman ärsyttävää, että joudun miettimään elokuvateatteriin mennessä, mitä meikkivoidetta aion käyttää. 3D-lasit painavat aina todella inhottavat jäljet naamaani, joten haluan mahdollisimman hyvin pysyvän meikkivoiteen. Almay suoriutui tästä tehtävästä todella hyvin.

Here's a picture of my look without the red lips. Nude lips would've looked very nice, but I had decided to use red. I'm gonna write more about Almay's foundation soon. I hate that nowadays I need to think which foundation I'm gonna use when I go to a movie theater. The 3D glasses always press really ugly marks on my face so I want a foundation that stays put. Almay did a really good job on this. 

12 comments:

 1. Voi, kaunis olet, taas kerran! Mielettömän ison muutoksen tekee onko nudet huulet vai värilliset, itse taidan nyt kyllä tykätä enemmän punaisista. Tai sitten se johtuu vaan siitä, että olen niin tottunut näkemään sulla noita kirkkaampia huulipunia. Nättihän toi kokonaisuus on nudepunallakin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos, ihana! Tykkään itsekin nykyään punahuulista enemmän (tai no, ihan nude-huulet eivät koskaan ole olleet lähellä sydäntäni). Punaiset huulet ovat vaan jotenkin siistimmän näköiset kuin vaaleat omilla kasvoillani.

   Delete
 2. Kaunis meikki! Kai tuokin leffa pitää käydä katsomassa. Kaikkien Marvelin leffojen lopussa on joku juttu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Suosittelen Captain 2 elokuvaa lämpimästi. Sitä vaan aina ihmettelee, kun jengi lähtee samantien kiitämään, kun leffa loppuu, vaikka kaikkien Marvel -elokuvien lopussa on ne 2 lisäpätkää.

   Delete
 3. Ihana meikki molemmilla punilla, mutta tykkäsin enemmän punaisten huulien kanssa :) Sulle sopii niin hyvin "dramaattiset" meikit.

  Mulla itselläni on silmälasit ja ymmärrän täysin tuon lasien painaumat nenässä - ongelman. Sankojen mukana päivän mittaan meikkipohja suorastaan liukuu pois. Jos olen kerran laittanut lasit päähän, niin niitä ei sitten kesken päivän oikein enää poisteta :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Punaista kannatetaan myös täällä. Mä aina välillä mietin näitä omia tummia meikkejä, koska monilla tällainen maski näyttäisi jo koomiselta, mutta mulla on vaan hyvin kotoisa olo. :)

   Olen miettinyt, että mitäs sitten teen, kun jonain päivänä pitää silmälasit hankkia. Minua vaan itseäni ärsyttää ne punaiset jäljet nenän pielissä tosi pahasti.Varsinkin, kun iho rasvoittuu niin paljon, niin aurinkolasitkin lähtevät luistamaan aika nopeasti. 3D lasit nyt vaan ovat aivan järkyttävät päässä muutenkin.

   Delete
 4. Joo toi leffa pitää nähdä! Aivan ihana meikki ja ihana sinä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Erittäin hyvä leffa. Suosittelen. :) Ja kiitos kovasti. Tätä meikkiä oli tosi kiva tehdä.

   Delete
 5. Ihan mieletön meikki! Me varmaan miehen kanssa katsotaan leffa, kun se tulee vuokralle, ollaan sen verran kotihiiriä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! Leffa toimii varmasti myös kotisohvalla. Odotan jo nyt, milloin se julkaistaan DVD:llä. Eli tykkäsin aika kovasti. (Ja jatkoa odottelen myös aika innoissani.)

   Delete
 6. Kaunis meikki! Kai munkin pitää mennä kattoo toi elokuva, oon vähä innostunu Marvelista muutenkin nyt. Kiitos Lokin. :D Haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle on tullut myös innostuminen Marveliin elokuvien myötä. Odotan innoissani Guardians of the Galaxya ja Avengers 2 leffoja. Ja Loki vaan nyt on <3. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...