Sunday, March 23, 2014

H&M: Matte Lipstick 'Landinski' - Pretty Purple

Jatketaan edullisten löytöjen parissa. (Tämä huulipuna näkyikin jo edellisessä Stay Matte -meikkivoidepostauksessa.) H&M:n kosmetiikkavalikoima on yllättävän laaja, mutta laadultaan melko vaihteleva. Huomasin, että heille oli tullut uusia mattahuulipunia ja kokeilin huvikseni sävyjä kädelle. Ei niin yllättäen, eniten kiinnostuin punavioletista Landinski -sävystä. Tämä on jotain MACin Heroinen ja Punk Couturen välistä.
Huulipunan pakkaus on ihan susiruma, mutta eipä sillä niin väliä. Sisältö ratkaisee tällä kertaa. Huulipunan koostumus on todella miellyttävä. Se on hyvin pigmenttinen ja levittyy kauniisti huulille. Lopputulos on todellakin matta. Ei ihan niin kuiva kuin esim. MACin retro matte tai matte, mutta melkein. Huulipuna ei tunnu kuivattavalta ja pysyy hyvin huulilla. Kuten kaikki voimakaspigmenttiset violetit ja pinkit, niin tämäkin värjää huulet pinkiksi kuluessaan. Huulipunassa on hieman makea ja keinotekoinen hajuste, mutta se hälvenee aika nopeasti, eikä ole yhtä voimakas kuin esim. Viva la Divan punissa.
Todella mukava löytö ja ihana väri. Hintaa näillä mattapunilla on 4,95€.


In English:

Here's another great and cheap find. H&M's Matte Lipstick in shade Landinski. H&M has a lot of cosmetics, but the quality varies a lot. I wanted to swatch this and it really surprised me. This lipstick is very pigmented and applies very easily on the lips. The finish is matte, but it isn't as dry as MAC's retro matte or matte lipsticks. And this actually feel very comfortable on the lips, not at all drying. It stains, but so do all the pigmented purple and pink lipsticks. 

It has a sweet and artificial scent, but it disappears soon after applying. The tube is fugly, but that's ok when the product itself is this good. The shade is somewhere between MAC's Heroine and Punk Couture (maybe a bit more red). 

I highly recommend. :)

7 comments:

 1. Upea! Meinasinkin jo viime postauksessa kehaista punaa, mutta aloin miettimään, että onkohan sitä näkynyt täällä aikaisemmin. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meinasin kirjoittaa myös huulipunasta tuossa meikkivoidepostauksessa, mutta olisi tullut liian pitkä kirjoitus. Tämä puna ansaitsi ihan oman jutun. Tämän sävyisiä punia on tosin näkynyt sen verran, että ei ihme, jos näyttää vähän tutulta. ;) (Ja löysin alennuksessa itselleni ensimmäiset Guerlainit. En voinut vastustaa, joten niistä on myös tulossa juttua. :))

   Delete
 2. Onpa kaunis sävy! Oon jotenkin vierastanut ajatusta Hennesin huulipunista, mutta näyttää siltä että niitä on kuitenkin kokeiltava :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. En itsekään ole ihan ylin H&M meikkien ystävä, mutta tykkään swatchailla niitä aina silloin tällöin. Onneksi. :) Kannattaa käydä katsastamassa. Ne muutkin sävyt on tosi ihania.

   Delete
 3. ooooh! mun on mentävä heti huomenna hakemaan tuollainen!! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen todella lämpimästi. Myös mattapunainen 'Dita' näytti mielettömän upealta. :)

   Delete
 4. I just bought this one today thanks to your little swatch ;) Was afraid I didn't like the color when I couldn't test it myself, but it looks great in your pics.
  Thanks!

  Hugs
  Frida
  www.fridaspeach.wordpress.com

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...