Thursday, April 13, 2017

Digital Faerie - turkoosia ja fuksiaa

Viime aikoina tehdyt meikit ovat miellyttäneet omaa silmääni sen verran, että oli vaikea päättää, mistä lähden liikkeelle. Otetaan siis tämän päiväinen meikki. Olen ollut hieman myöhäisherännäinen Instagramin suhteen ja nyt otan tätä takaisin. Siellä on paljon toinen toisiaan toistavia "insta"-meikkejä, mutta myös valtavan upeita tuotoksia. Omat pienet silmäni ja raskaat silmäluomet eivät taivu kaikista parhaiten moniinkaan noista meikeistä, mutta sitten hieman sovelletaan.  

Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- Milani: Shadow Eyez 'Royal Purple'

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Grimas: 572 (fuschia)
- Viva la Diva: Pink glitter
- Make Up Store: Cyber shadow 'Purple'
- Fyrinnae: Digital Faerie
- Sugarpill: Lumi
Meikki oli kokonaisuudessaan ihanasti näyttävä ja vähän erikoisempi, vaikka ei yltänytkään alkuperäisen idean tasolle. Meikkivoiteena oli monien kehuma Essencen Camouflage 2-in-1 sävyssä 10 Ivory beige. Yksinään sävy on vähän tumma, joten sekoitin joukkoon Lumenen mattameikkivoiteen vaaleinta sävyä. Muuten pidän meikkivoiteesta todella paljon. Se näyttää iholla hyvältä ja pysyvyys on melko hyvä. Ja uskokaa tai älkää, mutta minulla on suht runsaasti korostustuotetta poskipäillä. 
Huulilla on MACin vanha le-huulipuna Aristo-Cat, joka sopii tähän meikkiin erinomaisesti. Nämä räväkämmät silmämeikit tuottavat aina päänvaivaa huulipunan sävyn valinnan kanssa.

2 comments:

 1. Ihanan näyttävä meikki ja tosi hyvänvärinen huulipuna <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meikki oli livenä jotenkin vielä näyttävämpi ja Sokoksella kassaneiti kyseli käyttämistäni luomiväreistä. :)
   Mä ain unohdan tuon Aristo-Catin. Toivottavasti se ei lopu, koska en tiedä, mistä löydän enää dupea (pari vuotta sitten sekä Maybellinella että Wet'n Wildilla olisi ollut tosi samanlaiset punat).

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...