Wednesday, January 13, 2016

ColourPop - Lippie Swatches

Vihdoin kuvat ennen joulua tulleista ColourPopin huulimeikeistä. Kaikista niistä kymmenistä huulipunista on melkein mahdotonta valita kiinnostavimmat. Näin talven keskellä valitsin melko tummia sävyä (yllätys).
Lippie Stix -huulipunat on pakattu kapeaan tuubiin ja itse punakin on melko kapea. Omille huulilleni se on parempi kuin perinteinen huulipuna, koska varsinkin ylähuuleni on melko kapea.
Tilauksessa tulivat seuraavat sävyt:
- Creature. Tumma viininpunainen. Mattakoostumus, tosin puna ei ole täysin mattapintainen vaan siinä on pientä kiiltoa. Ihana vamppi sävy.
- Boogie. Heti, kun luin, että huulipunasa on turkoosia kimallusta, niin olin myyty. Kimallus on melko pientä, mutta varsinkin, kun huulipuna on hieman kulunut, niin kimallus näkyy paremmin. Muutenkin sävy on kaunis, tumma fuksia. Koostumus tuntuu itse asiassa mattaisemmalta kuin Creature, vaikka tämä on satin luxe.
- Tiger näyttää tuubissa todella tummalta, mutta tämä on sheer sävy, eli melko läpikuultava. Silti tässä on todell huippu pysyvyys ja pigmenttiä on todella sopivasti.
- Lumiére Lippie Pencil. Eli huultenrajauskynä. Lumiére huulipuna on ollut yksi käytetyimmistä punista syksyn ja alkutalven aikana, joten halusin siihen sopivan rajauksen.
- Dr.M. Tämä ei yllätä ketään. Oli vaan pakko saada. Täydellinen turkoosinvihreä huulimatta.
Näitä ei edelleenkään saa tilattua suoraan Suomeen, mutta esim. Shipito auttaa. Huulipunat ovat todella edullisia (5-6$) ja keskimäärin oikein hyvälaatuisia.
Creature
Boogie
Tiger
Dr.M
In English:
Finally, swatches of my latest ColourPop lip stuff. I really like all of them. Boogie is super pretty and Tiger is great for everyday wear.

4 comments:

 1. Mä olen katsellut näitä pitkään sillä silmällä, mutta en ole jaksanut Shipitoon perehtyä plus kukkaro on aika tiukilla... Mutta jos tänä vuonna kokeilisin hankkia edes muutaman itselleni. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kokeile ihmeessä jossain vaiheessa. Tuolla on todella vaikea tehdä päätöstä, mitkä sävyt haluaa, jos vaan selailee, joten kannattaa tehdä lista valmiiksi. :)
   Shipito on onneksi helppo, mutta jos tulee kysymyksiä, niin voin ilman muuta auttaa.

   Delete
 2. Upeita mielenkiintoisia sävyjä, just niin sua! Huikea varsinkin toi vika, vaikka en itselle pistäis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä sävyt ovat olleet todella mieluisia, varsinkin, kun hiusten väri muuttui. Ja tuo turkoosi on vain rakkautta. <3 :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...