Sunday, September 6, 2015

ColourPop: Blue & Green Super Shock Shadows

Tänään on vuorossa ColourPop -tilaukseni luomivärit. Minulla on näitä entisestään kahdeksan ja ne ovat olleet melkein päivittäisessä käytössä. Vaikka luomivärit ovatkin helpoimmat levittää sormin, niin en ole kokenut sitä mitenkään huonona asiana. Päädyin nähtävästi melko sinivihreään kokonaisuuteen, vaikken en edes ajatellut asiaa. Kaksi luomiväriä saapui palasina, vaikka tuotteet oli pakattu hyvin. Harmittaa, että pahiten murskana oli tuo tummanturkoosi 'Coconut', jota odotin eniten.
Ylärivi: Krinkle, Swan
Alarivi: Empire, Coconut
Krinkle on murrettu sininen, jossa on kultaista ja hopeista kimalletta. Vielä kivempi väri, kuin olin odottanut. Vielä kimalteisempi luonnossa kuin kuvissa.

Swan on luonnonvalkoinen, jossa on sekä sinertävää että vaaleanpunaista hohdetta mukana. Todella kaunis sävy liikkuvalla luomella käytettynä ja sopii tosi hyvin myös silmän sisänurkkaan.

Empire on metallinen smaragdin vihreä. Erittäin kaunis.

Coconut. Niin ihana. <3 Tällaista tummanturkoosia luomiväriä olen etsinyt jo pitkään. En voi sanoa muuta kuin, että ihan täydellinen väri ja pigmentti.
Sitten vielä meikkikuvia . Onneksi tuossa Krinkle -kuvassa näkyy se mahtava kimmellys paremmin.
Krinkle
Empire
Coconut
In English:
Part 2 of my ColourPop order. I laready have 8 eyeshadows, but I could collect them all. I love how intense the colour payoff is. Too bad this time 2 of the eyeshadows came broken (they are still usable). 

Coconut is the perfect peacock blue I've ever seen. 

5 comments:

 1. Aah, tuo vihreä Empire on ihana! <3

  ReplyDelete
 2. Onpa ihanan värinen sävy tuo tumma sininen!<3
  Muistaakseni olen pinterestissä nähnyt ohjeen kuinka korjata pirstaloitunut puuterimainen meikkituote alkoholin avulla. Sitä siis sekoitetaan tuotteeseen tippa niin että tuote muuttuu kosteaksi ja sitten tasoitetaan se jollakin. Ja jätetään aukinaisena kuivumaan niin alkoholi haihtuu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on niin upea!
   Näihin luomiväreihin ei tuo keino valitettavasti tepsi, koska näissä koostumus on hieman voidemainen. Alkoholi kuivattaisi luomivärin melko varmasti koppuraksi. Pitää yrittää vaan painaa tuota jollain, että saisi muruset tarttumaan yhteen. Mutta onneksi tuo on käyttökelpoinen noinkin. Näyttää vaan rumalta. :P

   Delete
 3. Mun coconut oli säilynyt ehjänä, mutta glitterinen nillionaire oli ihan palasina. :) Sormella en saanut sitä paineltua kasaan, mutta pitää varmaan kokeilla jotain apuvälinettä.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...