Wednesday, April 1, 2015

Another Year Older

Jälleen yksi vuosi lisää. Täytin maanantaina 34 vuotta. Täytyy kyllä sanoa, että ei edelleenkään tunnu juuri yli 30-vuotiaalta. Tai no, minulla on oma perinteeni, jossa syntymäpäivän aikoihin terveyteni kenkkuilee ikävällä tavalla. Nyt nautin toista päivää aggressiivisesta migreenistä.

No mutta, itse synttärit olivat kivat. Ostin itselleni lahjaksi jotain muuta kuin kosmetiikkaa kerrankin. Tuo yllä näkyvä teekuppi oli vaan niin kaunis ja erikoinen, että se lähti mukaan Stockalta. Tuosta juodessa olo on vähän kuin Hullun Hatuntekijän kutsuilla. Kupissa oleva lonkerolusikka on taas Jaakko Rajalan käsityötä (sen sain lahjaksi).
Haluan leipoa joka illanistujaisiin jotain erilaista ja tällä kertaa halusin testata suklaa-nutella-vadelma kuppikakkuja. Vadelman osuus jäi nyt vähän pois, mutta muuten nämä olivat herkullisia. Ohjeen löysin täältä. Näitä täytyy tehdä ehdottomasti uudestaan. <3
Tässä siis tuore 34-vuotias. Yllättävän elävän näköisenä. Poskilla on uutta Milanin poskipunaa ja huulilla MeNow'n sävy 18, joka on edelleen todella kaunis.
Luomilla on ColourPopin 'Cricket'. Se on aivan ihana ja moniulotteinen sävy. Tällä saa helposti yhden värin meikin. Olin yllättynyt, kuinka metalliselta väri näyttää kuvissa, koska luonnossa tuo näyttää enemmän kimmeltävältä. Tämä sävy yllätti minut upeudellaan.
In English:
Yet another year gone. I'm getting old. ;) It doesn't feel like I'm 34. 

This year I didn't buy any cosmetics for myself as a gift, but this super cute tea cup. It reminds me of the Mad Hatter. Just beautiful. The lovely tentacle spoon is by Jaakko Rajala.  

I tried ColourPop's Cricket eyeshadow and I'm more than happy with it. It's lovely, metallic purple. This shade surprised me. 

8 comments:

 1. Ihana meikki ja toi kuppi tasseineen on jumalaisen kaunis! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo teekuppi on todella kaunis. Voisin ostaa muutkin astiat tuosta sarjasta.

   Delete
 2. Onnittelut! Aivan ihana teekuppi. Oikeaa arjen luksusta vai vain juhlakäyttöön ?;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!
   Tuosta on ihana juoda teetä, jos on ollut vähän huono päivä. Mutta toisaalta se piristää myös hyvin mennyttä päivää.

   Delete
 3. Onnentoivotukset!

  Ihailen aina sun ihoa, se on aivan mielettömän ihanan vaalea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oikein paljon kiitoksia! :)

   Meikki tekee paljon tälle iholle. Ilman sitä ihoni on punakka ja epätasainen. Muun kropan sävy on tosin noin vaalea muutenkin. Olisipa kiva, kun saisi joskus melkein normaalin ihon. :)

   Delete
 4. Ihana teekuppi! Muistatko mitä sarjaa tuo on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on! Tuo löytyi Stockmannilta sarjasta Royal Pip. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...