Friday, May 27, 2011

Darling INGLOT - luomivärit/eyeshadows

Tässä tulee lupaamani postaus Inglotin luomiväreistä. Minulla on myös muutamia huulituotteita, mutta luomivärit ovat ehdottomasti tämän firman vahvuus. Ainoa huono puoli tuotteissa on niiden nimeäminen, tai toisin sanoen numeroiminen. En edelleenkään muista kuin parin värin numeron ulkoa.

Here is the post about Inglot eyeshadows as promised. I also have some lip products, but eyeshadows are the best thing from this brand. The only negative thing is the naming, or the lack of it. Shadows are only numbered and I can only remember couple shades by number. 


Tässä siis tällä hetkellä omistamani Freedom-paletit. Tämä taas on varmasti Inglotin paras ominaisuus: saat valita itse haluamasi värit palettiin. Luomivärejä saa myös neliönmuotoisen ja niissä on enemmän tavaraa (pyöreä 1.8gr ja neliö 2.7gr). Itse en kokenut, että tarvitsen enää suurempia määriä, koska nämäkin kestävät varmasti kauan. Tarkempia yksityiskohtia freedom-paleteista löytyy heidän sivuiltaan. Tai jos jota kuta jäi kiinnostamaan, niin vastailen mielelläni. Monissa blogeissa näistä paleteista on kirjoiteltu jo vuoden verran, joten en viitsi toistaa liikaa samoja asioita.

Here are the Freedom eye shadow palettes I own at the moment. This is the reason why I love this brand so much, you can choose your own shadows to the palettes. Eye shadows come round (1.8gr) or square shaped (2.7gr). There's more information about Freedom palettes on their website. I'm also more than willing to answer any questions. It's just that so many bloggers have already written about these amazing palettes. 


Tässä swatchit kaikista omistamistani väreistä (ei pohjustajaa). Toivottavasti nämä antavat jonkinlaisen kuvan värien pigmenttisyydestä. Kaikkia värejä tulee käytettyä, mutta erityisesti violetit ovat sydäntäni lähellä. Millään muulla merkillä ei ole mielestäni näin hyvää valikoimaa eri sävyisiä violetteja. Oma lempisävyni on DS 494. Ihana, tumma violetti, jossa on kultaista kimalletta.  <3
Suomesta Inglotia saa ainakin Raisiosta (Mylly), pääkaupunkiseutu (Sello, Jumbo ja Itäkeskus). Enemmän tietoa Facebook-sivuilta.

And here are swatches (no primer). I hope these show how amazingly pigmented these really are.  I've used all the colors, but the violets/purples are my favorites. I've never come across with another brand with this many shades of purples. My favorite shade is DS 494. Beautiful, dark purple with golden glitter. <3

2 comments:

  1. Voi kiitos swatcheista! Inglotit on kyllä todella loistavia ja aina tekisi mieli ostaa uusia :)
    Tuon yhden palettisi kuvan olen nähnyt jo aiemmin ja taisin hankkia samat mustan ja violetin kuin siinä. Hyviä ovat, ainakin tuo limevihreä näyttää hyvältä! Turkoosia voisi myös joskus ostaa.

    ReplyDelete
  2. Ole hyvä vain. :) En ole kovin hyvä noitten swatchien kuvaamisessa, mutta kyllä nuo aika lähellä totuutta ovat. Ja lähi aikoina saattaa tulla vielä yksi 5 värin paletti. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...