Monday, November 2, 2015

Halloween: Flapper Girl

Tämän vuoden Halloween meni todella rauhallisissa merkeissä. Kärsin taas vaihteeksi 3 päivän migreenistä, joten olo ei ollut kovinkaan riehakas. Olin pyöritellyt mielessäni ajatusta 20-luvun meikistä jo hetken ja nyt sitä oli helppo kokeilla. Yllä oleva kuva on valitettavan tärähtänyt, mutta siinä meikki näyttää todella kivalta.
Kuten kuvasta näkyy, niin oli jälleen se aika vuodesta, kun yritän peittää omia kulmakarvojani liimapuikon kanssa. Tällä kertaa meni suht hyvin. Red Cherriesin irtoripset olivat omiaan tähän meikkiin, koska ne ovat niin isot. Luomivärisävyt ovat Urban Decayn 'Naked Smoky' -paletista (Black Market ja Whiskey).
Huulilla oli asiaan kuuluvasti MACin tumma 'Living Legend' -mattapuna. Mietin hetken haluanko laittaa poskipunaa ja laitoin sitten melko kirkasta sellaista. Sävynä Illamasquan 'Hussy'.

En jaksanut hirveästi panostaa asuun tai asusteisiin, mutta sain koottua kaapinpohjalta kivan kokonaisuuden. Minulla oli musta samettinen kotelomekko, kaulassa Lindexin alesta ostettu massiivinen koru ja päässä pitsinauhan pala ja höyhenkoriste.
Alla olevassa kuvassa näkyy pohjameikki vielä luonnonvalossa. Olisin ollut hurjempi näky, jos olisin jättänyt meikin tuohon vaiheeseen. Tein taas melko tummat varjostukset ja myös silmämeikissä varjostukset on tehty juuri päin vastoin kuin normaalisti, eli varjostuksien painopiste silmän sisänurkassa. Todella kiva meikki tehdä ja voisin kokeilla uudelleen.
In English:
This was my Halloween look this year. We only had a very small party and I wasn't feeling too well, so I didn't try anything too complicated. I've wanted to try 20's make up look for a while now and now I had the perfect opportunity to do that. 

6 comments:

 1. Saatat hyvinkin jo tämän tietää, mutta bongasin tänään, että ubikinonia (Q10) voidaan käyttää kuulemma migreenin hoidossa. En ollut ite aikasemmin asiaan törmännyt ni aattelin varmuuden vuoksi sen jakaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ollutkaan tuosta tietoinen. Pitää googlettaa lisää asiasta.

   Delete
 2. Argh miten pelottavan näköinen olisitkaan ollut pelkästään tuolla meikkipohjalla. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkä vähemmän olisi ollut enemmän sit kuitenkin. :) Ensi vuonna sitten.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...