Monday, November 16, 2015

Urban Decay - Afterglow blush: Rapture

Urban Decay merkkinä sellainen, joka on kiinnostanut ja viehättänyt minua jo vuosia. Jos meikkikokoelmassani olisi puutteita, niin hankkisin todennäköisesti puuttuvat tuotteet UD:lta. Nämä melko uudet Afterglow -poskipunat (29,90€ Sokoksella) kiinnostivat minua erityisen paljon, joten yksi oli pakko ostaa. Tämä murrettu luumunsävyinen 'Rapture' ihastutti minua kaikista eniten.
Pidän poskipunien pakkauksista todella paljon. Rasia on kevyt, mutta jämäkkä ja se sulkeutuu magneetin avulla. Tosin tuo kiiltävä muovi kerää taas kaikki sormenjäljet, mutta ehkä kestän sen.
Entäs itse poskipuna? Todella ihana. Koostumus on pigmenttinen, mutta sillä saa myös hyvin kevyttä jälkeä aikaan. Sopii siis hyvinkin vaalealle iholle, mutta myös melko tummalle. Sävy näyttää rasiassa pelottavammalta kuin se on iholla. Tällä saa poskille sellaisen luonnollisen punastuksen. Poskipunassa on pientä hohtoa mukana, mutta ei mitään selkeää kimmellystä. Äkkiseltään ei tule mieleen samankaltaista poskipunaa muilta merkeiltä. Suosittelen lämpimästi.
In English:
I just had to buy on of Urban Decay's new Afterglow blushes. 'Rapture' was calling my name. It's a beautiful plum shade with subtle shimmer. Looks scarier in the pan than on skin. Works on both pale and darker skin. 

2 comments:

  1. Kiiltävät pakkaukset on kyllä aah niin ihania sormenjälkien kerääjiä. :D Mutta onhan ne tyylikkäitä. Mulla ei ole mitään kokemusta UD:n poskipunista, joten kiva kuulla, että ovat laadukkaita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luulen, että tykkäisit näistä poskipunista tosi paljon. Sävyjä on ihanan paljon ja koostumus on todella miellyttävä.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...