Saturday, November 7, 2015

Deep Green

Olen testannut muutamia Notoriously Morbidin luomivärejä ja tässä nyt ensimmäinen meikki. Minulla on ollut hieman vihreä olo silmämeikkien suhteen. (Voi johtua osittain siitä, että olen haikaillut Marc Jacobsin 'Decandence' tuoksun perään, jonka pullo on aivan ihanan sävyinen vihreä.)
 Primer:
- UDPP
- Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Inglot: M340 (dark teal green)
- Notoriously Morbid: Slide Rock Bolter (shimmery green)
- Make Up Store: Salvador (muted light green)
- Geek Chic: Morning Star

Eyeliner/Mascara:
- BeYu: liquid liner
- Missha: Power Fix Mascara
- Lancôme: Hypnôse Drama
En olekaan hetkeen käyttänyt violettia huulilla. Viva la Divan 'Kharma' ihastuttaa joka kerta yhtä paljon. Suosittelen tätä aina, kun joku kysyy hyvää violettia huulipunaa.
Piti ottaa sitten vielä yhteiskuva minusta ja paidasta. Minulla ei ole selfie-tikkua, joten en saanut koko paitaa kuvaan. Tuo Pahatar-paita on ihana! Rakastan noita värejä.
In English:
Here's the first make up look using Notoriously Morbid eyeshadows. 'Slide Rock Bolter' is slightly duochrome, nicely metallic green. 
I haven't worn purple lips in a long time. I fall in love with Viva la Diva's 'Kharma' every time I wear it. I still recommend it to anyone who wants a good purple lipstick. 

2 comments:

 1. Mistä tuo ihana paita on? <3
  Minäkin olen jostain syystä himoinnut viime aikoina vihreää, niin sisustuksessa kuin meikissäkin, vaikkei se periaatteessa siniharmaisiin silmiini "sovikaan".
  Lisäksi olen huomannut haikailevani keltaista! :o Menee varmaan valonkaipuun piikkiin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paita on ollut minulla jo varmaan pari vuotta, joten en muista enää yhtään, mistä se on tilattu. Kannattaa kokeilla googlen avulla etsiä Maleficent t-paitaa, jos sattuisi tulemaan vastaan.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...