Wednesday, October 28, 2015

Dark Pond - photoshoot

Olin pitkästä aikaa kuvauksissa muutama viikko sitten. Oli todella kivaa ja kuvauspaikka oli huikea. Lisää kuvia tulossa myöhemmin, joissa paikan epätodellinen fiilis näkyy hyvin. Tässä vasta ensimmäinen kuva pienestä mustasta lammesta, jonka penkalla kökötin ja odotin, että veden pintaan pulpahtaa pari ruumista. 

Kuvauspaikalle sattui muitakin ulkoilijoita, jotka olivat varsin hämmentyneitä ulkoisesta olemuksestani ja platform-saappaista keskellä metsää. Perheen isä halusi ehdottomasti ottaa kuvan kanssani, kun he menivät meistä ohi. :) Muuten saimme kuvata kaikessa rauhassa.  
Photo: TiinaMoi Photography
Perinteiseen tapaani tein kuvausmeikistä tumman. Siipimäiset varjostukset suurentavat silmiäni ja sopivat muutenkin silmieni muotoon. Laitoin aika maltilliset tekoripset (Ardell). Olisin voinut ehkä valita vielä asteen pidemmät.

Meikissä on käytetty mustanvihreää varjostukseen (pelkkä mustakin olisi käynyt) ja voimakkaasti hopeista luomiväriä liikkuvalla luomella. Tykkään tehdä alaluomen rajauksista vähän tuollaisia utuisia, koska ne näyttävät vähän kauempaa enemmänkin varjoilta kuin rajauksilta. (Ja alaluomissani alkaa olla sen verran juonteinta, että todella terävät rajaukset eivät vaan enää onnistu niin helposti.)
Tein kasvoihin jälleen melko voimakkaat varjostukset, jotka näyttävät aika pehmeiltä jo tässä lähikuvassa, joten kaukaa katsottuna lopputuloksen pitäisi olla aika luonnollinen. Poskipunan kanssa olin hyvin varovainen, koska se ei olisi sopinut niin hyvin tähän melko värittömään meikkiin. Ja koska päätin laittaa harmaan korsetin, niin huulien piti olla yhteensopivat. Huulilla siis Melt Cosmeticsin 'Spacecake'. Otin kuvat vasta kuvauksen jälkeen, joten huulimeikki on hieman kulunut.

Odotan todella malttamattomana loppuja kuvia, koska pikaiset vilkaisut kuvaajan kamerasta näyttivät todella hyvältä.
In English:
A photoshoot look from few weeks back. The place where we were shooting was awesome. I'll post more pictures when I get them. I wanted to keep my make up quite simple. I used very dark green on the crease and sparkly silver on the lid. I wanted to match my lips with my corset, so grey it was. 

2 comments:

  1. Replies
    1. Toivon niin kovasti, että kuvaaja saisi loputkin kuvat käsiteltyä. En malttaisi odottaa. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...