Monday, November 23, 2015

Haunted Woods - photoshoot

Halusin laittaa kuvat jo viime yönä, mutta maltoin mieleni. :) Kävimme syyskuun lopulla ottamassa Tiinan kanssa kuvia Salon lähistöllä keskellä metsää. Halusin pitää vaatetuksen ja meikin todella värittömänä ja mielestäni tämä toimi todella kivasti metsä- ja kalliotaustaa vasten

Kuvat saa klikkaamalla suuremmaksi ja lisää löytyy Täältä.

Corset & Shrug: by me
Skirt/petticoat: Poirier
Headpieces and big necklace: H&M
Bolero: Vila
Paikka oli kuin jostain sadusta. Ei ehkä kovin kivasta sellaisesta. Pystyi todella helposti kuvittelemaan, että metsään laskeutuisi sankka sumu ja yht'äkkiä sumun keskeltä kuuluisi junan vihellys, sillä...
... keskellä metsää on hylätty rautatietunneli. Tuo näky oli niin epätodellinen, kun saavuimme kuvauspaikalle. Tuolla pystyi myös liian hyvin kuvittelemaan, että tuolta tunnelin toisesta päästä alkaisi kuulumaan raapimista, kolinaa ja rääkymistä ja jostain koloistaan kaivautuu zombie-armeija.
Saimme onneksi olla ihan rauhassa ja pidän ihan valtavasti kuvista. Tällaiset kuvaukset saavat aina aikaan sen, että tekisi mieli tehdä uusia vaatteita. Uusi merenneitohame olisi varsinkin tarpeellinen, niin ei tarvitsisi olla pelkässä alushameessa. ;)
In English:
Here are the finished photos from September's photoshoot in the woods. There is this unreal place near town Salo. It's like from a fairytale. There's an abandoned railway tunnel in the middle of forest. The place is beautiful and very creepy.

I love the photos. I'm glad I chose to wear only blacks and greys. 

2 comments:

  1. Oh wau, ihan mahtavia kuvia! <3 Ihana kokonaisuus, oot niin kaunis. <3

    ReplyDelete
  2. Ihana stailaus. Pidin eniten kuvasta, jossa olet lammen rannalla ja katsot vastakkaiseen suuntaan. Vähän niin kuin pysäytetty hetki ja jää kiehtomaan, mitä katsot. Humoristisemmin voisi tosin tulkita: "kuivattelen tässä kynsilakkaa... mutta mitä näenkään?!". :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...